Activiteit

Tuinambassadeurs op het Groene Tuinen evenement in Westergouwe

zaterdag 13 mei 2023 , 10:00 - 16:00 uur
Illustration

Zaterdag 13 mei staan de Goudse tuinambassadeurs op het Groene Tuinen evenement dat georganiseerd wordt door Projectbureau Westergouwe. We zijn van 10-16 uur te vinden in de stand langs het zogenaamde Klompenpad.
Bij onze stand kun je een tegel uit je eigen tuin inleveren en ontvang je van ons een tegoedbon voor een plant. Die bon kan je vervolgens ter plekke omwisselen voor een prachtige plant die zeker een mooi plekje in je tuin kan krijgen (Actie tegel eruit, plant erin van Operatie Steenbreek Gouda). Ook kunt u informatie krijgen over het gratis tuinadvies van ons, onderhoudsvriendelijk en bijvriendelijk tuinieren en veel meer.
Samen gaan we Gouda vergroenen: goed voor de biodiversiteit, het insectenleven, de vogels en niet onbelangrijk voor jezelf. 

De tuinambassadeurs bestaan dit jaar 5 jaar. Vele tuinadviezen hebben we gegeven, veel activiteiten georganiseerd en uitgevoerd (aanleg geveltuintjes, geven van voorlichting, bollenacties enzovoort: te veel om op te noemen). Samen Gouda vergroenen is en blijft onze leuze.
Om 11 uur zal aandacht besteed worden aan ons lustrum door wethouder Michel Klijmij - van der Laan.
We hopen zaterdag 13 mei veel mensen te mogen begroeten die komen op ons feestje en die een tegel uit de eigen tuin meenemen.

 

Locatie
Klompenpad - Westergouwe
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: