Activiteit

Houtmansplantsoenconcert: Sjors van der Panne

zondag 25 juni 2023 , 14:00 - 16:30 uur
Illustration

Tijdens de zomermaanden van 2023 vinden voor de 28e keer in Gouda de Houtmansplantsoenconcerten plaats. De concerten zijn op zondagen van 25 juni tot en met 27 augustus. De concerten zijn van 14.00 uur tot uiterlijk 16.30 uur. De entree voor de concerten is gratis.
De concerten vinden plaats in de monumentale muziektent in het Goudse Houtmansplantsoen. Het plantsoen is gelegen aan de Fluwelensingel in Gouda.

In 2014 besloot Sjors van der Panne om mee te doen aan de belangrijkste talentenjacht van de Nederlandse televisie: The Voice of Holland. Met zijn uitzonderlijke stemgeluid en ingeleefde performance ontroerde hij eerst de juryleden en vervolgens heel televisiekijkend Nederland. Tijdens een spannende finale, waarin Sjors een duet zong met zijn grote voorbeeld Frank Boeijen, behaalde hij de tweede plaats.
Afgelopen maart was Sjors te zien in Better Than Ever. Zijn optreden werd zeer lovend ontvangen.

Na meerdere succesvolle theatertournees zal hij vanaf september weer in de theaters te zien zijn. Bij ons geeft hij een voorproefje. Eigen werk wisselt hij af met klassiekers van zijn helden van Nederlandse bodem, zoals Ramses Shaffy en Liesbeth List. Sjors wil zijn publiek ontroeren, troosten en blij maken.

Sjors van der Panne – zang
Hubert-Jan Horrocks – toetsen
Janos Koolen – gitaar, mandoline, banjo, klarinet

Locatie
Houtmansplantsoen
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Deel dit: