Locatie

IJsselhuis Museumhavencafé Gouda

Schielandse Hoge Zeedijk 1, Gouda
Horeca
Illustration

Het IJsselhuis is een bijzondere locatie aan de rand van het centrum van Gouda. In het oude gerenoveerde schipperswachtlokaal heerst een huiselijke open sfeer. Het gebouw staat aan alle kanten vrij in een klein parkje, het ontwerp is een Grieks kruis op een plek met een rijke historie, de ruitjes aan alle zijden geven het gebouw een open karakter. 

verhuur

De locatie is exclusief beschikbaar op maandag t/m donderdag. Vergaderen in besloten sfeer met een heel open karakter. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van het terras met uitzicht over de museumhaven. Geen 'hutje op de hei' maar 'hutje aan de haven' sessies.

Het IJsselhuis is een bijzondere vergaderlocatie aan de rand van het centrum van Gouda. In het oude gerenoveerde schipperswachtlokaal heerst een huiselijke open sfeer. Het gebouw staat aan alle kanten vrij in een klein parkje, het ontwerp is een Grieks kruis op een plek met een rijke historie, de ruitjes aan alle zijden geven het gebouw een open karakter. De locatie is geschikt voor een vergadering, brainstormsessie, workshop, borrel en presentatie.

Vergaderen vergt veel energie, concentratie en denkwerk. Wij zorgen dan ook graag goed voor u en uw gasten. Een schaal met vers fruit, vruchtensappen en water staan op tafel en we zetten de beste (bio en fair trade) espresso's en cappuccino's om u in topconditie te houden. Indien gewenst verzorgen we een voedzame lunch, lekkere borrelhappen of een 3- tot 6 gangen diner.

IJsselhuis Gouda, museumhavencafé
Contactpersoon: Herman Winkelman
Telefoonnummer 06-52416920
Email info@ijsselhuisgouda.nl

 

verhuurperiode
Per dagdeel, Per dag
voorzieningen
maximaal aantal personen 
30 - 100
oppervlakte binnen 
40 m2
oppervlakte buiten 
100 m2
prijs en voorwaarden
Kosten € 150,- per dagdeel, € 250,- per dag.
Onbeperkt koffie/thee/water/sap/fruit € 11,- per dagdeel, € 19,- per dag.
Deel dit:
Activiteiten in IJsselhuis Museumhavencafé Gouda
Bekijk IJsselhuis Museumhavencafé Gouda ook in
Op de kaart