Aanbod

Wil je stoppen met roken? Laat je onderbewuste voor je werken!

Therapie, Psycholoog/Psychotherapie, Hapto-/hypnotherapie , Alternatieve geneeswijze , Coaching (persoonlijke ontwikkeling)
Illustration

Ik werk al een aantal jaren met ReAttach, een therapie-vorm die een mix is van NLP en EMDR, en waarbij je je "gewone verstand" met al zijn mitsen en maren, zijn oordelen en overtuigingen, een stap naar achter zet. We werken met je onderbewuste. Ik help je om een beeld te maken van hoe je leven eruit ziet als je niet meer afhankelijk bent van tabak. Terwijl je dat doet zorg ik dat je hersenen in een ontvankelijke staat zijn, én een nieuw patroon in je hersenen te activeren. 

Omdat ik de toepassing van ReAttach bij de coaching naar een rookvrij leven verder wil ontwikkelen, betaal je slechts € 20,00 per sessie (minimumbedrag). Als je tevreden bent, kun je eventueel betalen wat je het waard vind. Een aantal sessies geeft al vooruitgang, meestal zijn er uiteindelijk maar 5 nodig

Los van je rookvrije toekomst, kun je de sessies ook gebruiken om aan andere doelen te werken, of om de balans op te maken in je leven. 

Meer info?

web: www.giltaij.com

mail: re-attach@outlook.com

tel: 06-14510751

leeftijd 
vanaf 16 jaar
Illustration
 
Geplaatst op 8 augustus 2022, 21:52 uur
Deel dit: