Aanbod

Sjamanistisch Consult

Yoga/meditatie/mindfullness, Therapie, Psycholoog/Psychotherapie, Hapto-/hypnotherapie , Alternatieve geneeswijze , Coaching (persoonlijke ontwikkeling)
Illustration

Een individueel consult houdt in dat we in een sessie van ongeveer één uur samen kijken naar jouw vraagstuk. Het is doelgericht en dit kan persoonlijk, telefonisch of online zijn (skype/Zoom).
In het klassiek sjamanisme is het gebruikelijk dat men op verschillende manieren op zoek gaat naar de oorzaak van een bepaald probleem, fysieke klacht of herhaaldelijk verstorend thema in het leven door middel van gesprekken, maar ook divinatie zoals het gebruik van de tarot, droomanalyse, bottenorakel, de sjamaanspiegel en contact met de helper-spirits van de persoon in kwestie.
Deze technieken vertellen iets over het fysieke, mentale, emotionele en spirituele welzijn van de vraagsteller en worden er verschillende 'lichamen' onderscheiden die op elkaar inwerken en met elkaar in verbinding staan.

Deze vragen kunnen bijvoorbeeld gaan over:
- gezondheid: fysiek, energetisch
- relaties/familie/systeem/voorouders/liefde
- levensmissie/lot/carrière/werk

Waar kan een sjamanistisch consult meer informatie over geven?

- trauma
- verstrengelingen in het voorouderlijk veld/ stamboom
- schadelijke, energetische verbindingen
- blokkades in het energieveld van het energetisch lichaam

Om deze problemen op te lossen plannen we een sjamanistische heling sessie in of maak ik in het consult direct iets voor jou om mee te nemen naar huis, zoals een amulet of geef ik je een steen of oefening mee.

Natuurlijk zet ik ook mijn kennis in als Toegepast Psycholoog en Holistisch Therapeut en verwijs ik jou door indien ik denk dat dit verstandig is. Dit consult is nooit een vervanging van een arts, fysiotherapeut of psychiater.
Ik geef je altijd iets mee om na afloop zelfstandig op door te kunnen en ben ik ook na ons contact bereikbaar voor verdere vragen.
Gebruikte orakels: tarot, huvaanak, bottenorakel, sjamanistische spiegelorakel en melkorakel.
 

Zit je krap met geld?
Stuur me toch een bericht. Er valt altijd te overleggen.

leeftijd 
vanaf 19 jaar
Illustration
 
Geplaatst op 17 april 2023, 13:27 uur
Deel dit: