Dit project is gestopt
Project

Willenslande

Geplaatst op 5 april 2014, 16:10 uur

Er ligt al 10 jaar een braakliggend terrein tussen de rondweg naar goverwelle en het spoor . Na 5 projectontwikkelaars zonder kopers moet dit terrein maar een pauzelandschap gaan worden. De buurt verplaatst zich al 10 jaar langs bouwhekken en troosteloze opslag van trottoirbanden en rioolpijpen. De gele bouwkeet begint te verkleuren in de zomerzon. De zandvlakte wordt langzaam overgenomen door de natuur. De natuur wordt echter elk jaar bestreden door maaimachines en mannen van de gemeente. De plastic corridor om natuurvorming tegen te gaan loopt op z'n laatste benen. Bouwhekken beginnen te roesten en er ontstaan gaten.

thema 
leefbaarheid
Gestopt
Illustration
 
Deel dit:
Laatste 5 reacties Toon alle 26 reacties

Joost holleman

wo 30 september 2015 17:33

Het leeft dus wel.....kijkend naar de snelle reacties.......echter steunt iedereen dit wel? Projectontwikkelaars hebben het moeilijk.....gouda heeft niet veel geld kortom deze stukken moeten ontwikkeld worden om de stad te laten groeien. Weet iemand de laatste status op het gebied van huizenbouw?

Ramon Blenderman

wo 30 september 2015 17:33

Helemaal mee eens!


Sprak vandaag bewoners uit de Koningsmantelstraat en de appartementen die er net zo over denken.


Hoogste tijd voor een normaal entree naar de wijk! Weg die hekken, weg bouwkeet die gewoon een dependance van het bouwbedrijf is. Weg die troep en de bestrating herstellen. Het terrein te...

lees meer

Anne Jarvis

wo 30 september 2015 17:33

Ja we gaan er voor het is zeker tijd voor aktie ...trottoirbanden, rioolpijpen en hekken WEG...!!

ineke

wo 30 september 2015 17:33

Ben het helemaal met joost eens. Het is een troosteloze vertoning. Na 8 en half jaar moet er is actie ondernomen worden.


Ik ben helemaal voor.