Project

Thanks and Giving Away

Geplaatst op 11 september 2018, 11:33 uur

Hoe mooi is het om dankbaar te zijn voor dat wat je zelf hebt. En hoe zinvol en verrijkend is het om ervan te delen. Liefde en aandacht, eten en drinken, je handen en voeten, je talenten en/of je tijd.Dit jaar organiseert Present Gouda voor de 3e keer het Thanks & Giving Away project. Doel van het project is het stimuleren van het omzien naar elkaar en het vergroten van de onderlinge verbondenheid tussen mensen, jong en oud.De koppeling van een begunstigde (iemand die een stukje extra aandacht en bemoediging goed kan gebruiken) die je niet kent en een tweetal vrijwilligers van ‘het lichtje in donkere dagen’ wordt tot stand gebracht door Present. (in tegenstelling tot andere jaren is de inschrijving dit jaar voor duo’s)

Ben jij present voor een ander? Doe mee en breng een lichtje! Aanmelden kan z.s.m. (uiterlijk 23 nov.) via onze website: 

https://stichtingpresent.nl/gouda/aanmelden-thanks-and-giving-away-day-duo/

Toelichting

Het duo wordt gevraagd in de periode van 23 november t/m 31 december (Thanksgiving) het verschil (minstens 4 x iets extra’s) te brengen in de vorm van iets lekkers, een kaart, een kerststukje, een kerstpakket, een letterlijk ‘lichtje’, een gedicht, een boekje, een bloemetje enz. Eigen invulling is natuurlijk heel erg leuk. Daarnaast is een extra bezoekje, een spelletje doen, samen even dat boodschapje halen of dat ene kleine klusje in huis wellicht ook erg welkom. 

Ben jij present voor een ander? Doe mee en breng een lichtje!

Aanmelden kan z.s.m. (uiterlijk 23 nov.) via onze website:

https://stichtingpresent.nl/gouda/aanmelden-thanks-and-giving-away-day-duo/

Info; Annet Perdijk, algemeen coordinator,   info@presentgouda of 06-44256510

Doelgroep
Jongeren, 11-22 jaar, Volwassenen, Senioren
Gewenst resultaat 
Omzien naar elkaar!
Idee
Illustration
 
Deel dit: