Activiteit

"solliciteren met storytelling”

woensdag 22 augustus 2018 , 9:30 - 13:00 uur

Er was eens een meisje dat het liefste buiten de lijntjes kleurde. Later toen ze groot was en als recruiter werkte, vond ze dat veel cv’s heel saai waren. En haar werk was dat ook een beetje, het paste niet meer goed waardoor ze in 2004 last van een bore-out kreeg.  Dat was een sombere periode, want ze wilde eigenlijk veel meer dan dat ze deed. Gelukkig ontdekte ze wie ze eigenlijk was en schreef ze een nieuw verhaal.

Dit verhaal is in 2005 van start gegaan als eigenzinnig loopbaanadviesbureau genaamd Making Sense.
“Als je gaat solliciteren, dan moet je eerst weten wat je verhaal is en hoe je dat kunt vertellen en vooral ook aan wie”, vond zij. En ze zei ook:  “Ontdek wie je bent en wees het dan expres!”.  Dat alleen al is een spannend begin van ieder verhaal, een ontdekkingsreis met een belangrijk doel!

Na een donkere periode van economische crisis, ging haar licht steeds helderder stralen!

En nu rijgt zij een rode lijn door haar kennis van de arbeidsmarkt en personal branding, haar passie voor taal en verhalen en haar creatieve, eigen-zinnige blik tot een kleurrijke en waardevolle workshop voor werkzoekenden!

In deze inspirerende workshop helpt  ze jou praktisch met de volgende belangrijke onderdelen van jouw sollicitatieverhaal:

een inspirerend voorstel-verhaal
een persoonlijk verhaal waarbij je professioneel kleur bekent
een cv of Linkedin-profiel met een klinkende titel
een STORY om mee te nemen naar je sollicitatiegesprek
en natuurlijk een happy end!!
Dus kom naar deze workshop, neem een voorwerp, gedicht, foto, plaatje, sportartikel, stuk muziek of iets anders mee voor je voorstelverhaal en schrijf (of teken) samen het volgende hoofdstuk van jouw loopbaan!

En dat meisje? Die heet Tessa Faber en ze tekent nog steeds het liefst buiten de lijntjes! En jij?

 

Locatie
We zijn te gast bij:
Centric
Antwerpseweg 8
2803 PB in Gouda
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: