Wijkteam

Het wijkteam van Gouda-Oost bestaat uit een steeds grotere groep bewoners die er samen voor wilt zorgen dat we als bewoners trots zijn op de wijk. Dit doen we door ontmoetingen te organiseren, initiatieven te ondersteunen én ontwikkelen en door de wijk op de hoogte te houden en te betrekken.

 

Nieuws uit de wijk

Eens in de zoveel tijd sturen we nieuws via de mail de wijk in. Wil jij dit ook ontvangen in je mailbox, stuur een mailtje naar info@wijkteamoost.nl.

 

Nieuwbouw in de wijk

Als wijkteam zijn we nauw betrokken bij alle nieuwbouw in de wijk. Mochten er vragen over zijn of wil je hierbij betrokken worden, stuur een mail naar info@wijkteamoost.nl. 

 

Alle buurten in kaart

Gouda-Oost bestaat uit vele buurtjes. De gehele wijk beslaat Vreewijk, Oosterwei, De Sportbuurt en Oud-Goverwelle (van de Jouberstraat tot aan Goverwelle). Al deze delen kennen ook weer allerlei buurten. Om echt samen de wijk te maken, zouden we graag met bewoners uit alle buurten in contact staan. Kom eens langs bij één van de ontmoetingen zodat we ook over jouw buurtje horen. Wil je hier eens over kletsen, stuur een mailtje naar info@wijkteamoost.nl.