Locatie

Cultuurhuis Garenspinnerij

Turfsingel 34, Gouda
School, Activiteitenruimte, Ontmoetingscentrum, Cultureel centrum , Atelier / galerie, Monument
Illustration

Cultuurhuis Garenspinnerij is te vinden aan de Turfsingel, vlak naast de Guldenbrug.

verhuur

Welkom in de Garenspinnerij!
Organiseer je een presentatie, workshop, theatervoorstelling, concert, receptie, lezing, debat of een repetitie? Huur dan een ruimte bij het altijd inspirerende Cultuurhuis Garenspinnerij in hartje Gouda! Naast de grote verscheidenheid aan zalen in een schitterend monumentaal pand, zijn er ook veel mogelijkheden wat betreft catering en theatertechniek. Wij denken graag met je mee! 

Ruimtes
In de Garenspinnerij tref je een multifunctionele zaal, een professioneel uitgeruste theaterzaal en vele middelgrote en kleinere presentatie- en vergaderruimtes aan. Alle ruimtes beschikken over witte wanden die ontworpen zijn voor projecties en vanuit onze grote zaal kun je je evenement live streamen. 

Bedrijfs- en teamuitjes 
Creatief bezig zijn versterkt en verdiept de band met collega’s. Het brengt mensen samen en helpt de groepssfeer te verrijken. Wij organiseren workshops op locatie of in ons pand aan de Turfsingel in Gouda. Tijdens de workshops leert de groep elkaar in een positieve sfeer van een andere kant kennen of verkent samen de waarden van het bedrijf. Onze workshops zijn daarmee uitstekend geschikt als (onderdeel van) een bedrijfsuitje of teambuildingsdag. Download onze e-brochure. 

Zaal huren
Wil je een zaal huren en/of een workshop organiseren? Stuur een mail naar Remco Beeskow (verhuur@cultuurhuisgarenspinnerij.nl)  Vermeld daarbij de volgende gegevens: 

  • (bedrijfs)naam/instelling,
  • naam contactpersoon,
  • adres,
  • telefoonnummer,
  • gewenste huurdatum,
  • gewenste begin- & eindtijd en het aantal gasten. 

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op de website.

 

verhuurperiode
Per uur, Per dagdeel, Per dag
te gebruiken voor muziek als 
Oefenlocatie, Leslocatie, Podium
Deel dit:
Activiteiten in Cultuurhuis Garenspinnerij
Op de kaart