Bericht

Workshop: Hoe je thuiswerken leuker maakt

Geplaatst op 1 maart 2021, 19:36 uur , door Darid Zouaoui


woensdag 3 maart 2021   |   20:00 - 22:00 uur   |   Online
Hoe je thuiswerken leuker maakt…
Of je het nu leukt vindt of niet. Of je het nu doet omdat het moet of dat je altijd al thuiswerkt. Thuiswerken kan knap lastig zijn. Want hoe zorg je ervoor dat je écht productief bezig bent? Hoe zorg je ervoor dat je niet te veel bent afgeleid en focus houdt? Hoe zorg je dat werk en privé in balans blijven? En hoe kun je in hemelsnaam in contact blijven met je collega’s of andere ondernemers?

Allemaal vragen die sinds de intrede van het coronavirus belangrijker zijn dan ooit. En heel eerlijk… vragen die ook als we straks weer naar buiten mogen actueel blijven. Het thuiswerken zal namelijk nooit meer helemaal weggaan.  Waarom zou je überhaupt het thuiswerken leuker maken? En wat is de definitie van leuk?

De laatste maanden lijkt elke dag hetzelfde. Je hebt een grote brei aan dagen en alles loopt in elkaar over. Plezier in wat je doet is super belangrijk. Want plezier zorgt ervoor dat je productief kunt werken en dingen voor elkaar krijgt. Alles gaat gemakkelijker als je het leuk vindt. Zeker je werk.

Mijn naam is Yvette Vermeulen. Als professional organizer / structuurcoach ben ik expert op het gebied van productiever en slimmer werken, timemanagement voor vrouwen en het plannen van je tijd. Op 3 maart neem ik je mee in de wereld van het thuiswerken. Ik ga je leren hoe je thuiswerken weer leuk maakt, hoe je met plezier gaat werken en je dagen weer afwisselend zijn en je creatief wordt. Daarnaast geef ik je natuurlijk tips & tricks om productief te worden en vragen te stellen over alle zaken waar jij als ondernemer tegenaan loopt als het gaat om productief werken, timemanagement en het plannen van je tijd.

Deze gave workshop wordt gegeven door Yvette Vermeulen van Teulingen van Simple Organizing (wist je dat ze ook een boek op haar naam heeft staan, https://drukzijniseenkeuze.nl/ ). Normaal is deze workshop alleen voor leden maar in samenwerking met Stichting Internationale vrouwendag acht maart Gouda is er in de week van 1 – 8 maart de mogelijkheid om workshops te volgen, Yvette was zo tof om haar workshop open te stellen in deze week als cadeau ter ere van internationale vrouwendag, hoe leuk is dat!

(Als je zelf je eigen workshop ook aan wilt bieden in de week van 1 – 8 maart geef je dan hier op)
https://goudabruist.nl/message/56168/enthousiastelingen-gezocht-om-leuke-workshops-te-geven-
Na afloop van deze leuke workshop is er nog ruimte voor drie pitches van ongeveer drie minuten, wil je pitchen laat dit dan even weten via info@beauty-brains.nl
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alleen voor vrouwen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Themazelfontwikkeling
Locatie
Online
Aanmelden
Aanmelding vooraf noodzakelijk
Website www.beautybrains.nl
E-mailadres
info@beauty-brains.nl