Bericht

Computercursussen senioren in Van Noord

Geplaatst op 3 januari 2023, 14:32 uur
Illustration

De wereld wordt steeds digitaler en steeds meer gebeurt met een computer of smartphone. De bibliotheek Gouda helpt senioren om digivaardiger te worden: begin dit jaar zijn er computercursussen in Van Noord aan de Lekkenburg 1. 

Cursus over fotograferen met de Androidtelefoon
De camera op de Android-smartphone is door de jaren heen steeds beter geworden. Veel bezitters laten daarom de gewone fotocamera thuis en gebruiken de smartphone voor het maken van foto's.

Cursus over de smartphone
Bijna alle verkochte mobiele telefoons zijn tegenwoordig smartphones. Dat wil zeggen dat de telefoons meer kunnen dan alleen bellen en sms'en. Op de slimme apparaten kunt u ook internetten, e-mailen, sociale media gebruiken, spelletjes spelen en fotograferen.

iPad-training
Met de iPad heb je de wereld binnen handbereik, letterlijk! Met de iPad kun je internetten, e-mailen, krant lezen, films kijken, foto’s maken en bewerken, spelletjes spelen en met iedereen in contact blijven. Natuurlijk moet je wel weten hoe het allemaal werkt.

Cursus over Windows
De wereld wordt steeds digitaler en steeds meer gebeurt met een computer. In deze cursus leer je vanaf het echte begin werken met een computer. In een rustig tempo leer je om te gaan met de bediening en maak je kennis met de mogelijkheden van internet. Je leert informatie op te zoeken en te bewaren. Ook het gebruik van mail komt aan de orde. 

Workshop over wachtwoorden
Wachtwoorden beveiligen je gegevens. Maar je moet zelf zorgen dat ze sterk zijn en dat je ze slim bewaart en onthoudt.

Meer informatie en aanmelden: http://www.bibliotheekgouda.nl/senioren 

Deel dit: