Bericht

Gluren bij de Buren: 201 optredens in 64 huiskamers door heel Gouda

Geplaatst op 5 januari 2023, 08:49 uur
Illustration

Op zondag 5 februari treden 67 verschillende podiumkunstenaars op in huiskamers van alle soorten en maten, verspreid over alle wijken van Gouda - ook ver buiten het stadscentrum. Bezoekers kunnen vanaf nu hun programma uitstippelen via https://glurenbijdeburen.nl/nl/programma/gouda.

Het programma bestaat dit jaar uit een kleurrijke verscheidenheid van disciplines en genres. De muziekacts gaat van bands, singer-songwriters en grote koren tot aan een rapper die gaat improviseren met onderwerpen vanuit het publiek, maar ook clowns, theateracts, dichters en de voorleesdames van De Boekfiets komen langs. 

Elk optreden duurt een half uur en elke act wordt drie keer uitgevoerd. Bezoekers kunnen van optreden naar optreden hobbelen, en de fanatiekeling kan zo zelfs zeven verschillende optredens bijwonen. 

Alle optredens zijn te bezoeken op basis van vrijwillige bijdrage en reserveren is niet nodig. Bezoekers kunnen op de website een persoonlijke route samenstellen om te printen of te delen met vrienden, familie en buren. 

GLUREN BIJ DE BUREN Gouda
Zondag 5 februari 2023
12:00 - 17:00 uur
Entree: vrijwillige bijdrage
Reserveren is niet nodig
www.glurenbijdeburen.nl 

 

Deel dit: