Organisatie

Biodanza en dans evenementen Gouda. Dans en Leef

Onderneming
genre: Klassiek , Folk en Wereldmuziek , Latin , Rock , Pop
telefoon: 0650569383
beschrijving

Biodanza docent Geny Wuestman verzorgt Biodanza en andere dansevenementen (waaronder ook Free Dance Hours) in De Balzaal in Gouda.

Ook zijn er vier wekelijkse groepen. 

 

Wil je ook wel eens Biodanza komen proberen? Dat kan!

Op elke eerste dinsdagavondlesavond van de maand kun je met Biodanza kennis komen maken.

Dit is een uitstekende gelegenheid om kennis te maken voor iedereen die nieuwsgierig is of zich wil laten verrassen door dit prachtige systeem.

Biodanza met Geny op dinsdagavond , voor iedereen die wil wie wil beginnen met Biodanza.

Om echt te kunnen ervaren wat Biodanza met je kan doen kun je het beste 10 keer komen dansen

De eerste 10 lessen kosten € 95,- . 

Mensen die liever eerst een kleiner aantal lessen willen volgen betalen € 30,- * en kunnen drie keer meedoen.

Liever eerst één les proberen? De kosten zijn dan € 10,-

daarna kun je een proefkaart aanschaffen van drie of tien keer.

 

Heb je (ruime) Biodanzervaring dan kun je je mogelijk aansluiten bij een van de overige groepen: 
Elke woensdagochtend Biodanza met Geny voor dansers met Biodanza ervaring 
Elke woensdagavond Biodanza met Geny en Ingrid voor dansers met Biodanza ervaring
Elke donderdagavond Biodanza met Geny voor dansers met Biodanza ervaring

www.dansenleef.nl 


Optioneel Biodanza workshops/series lessen op aanvraag 

voor kinderen
voor ouderen
voor groepen volwassenen 

Weet je dat een (mini) Biodanza/dansworkshop een fantastisch middel is voor plezier en verbinding in een groep? Denk aan collega's vrienden, familiefeest, verjaardagsfeest.  

Vraag gerust naar de mogelijkheden bel of mail Geny Wuestman 06-50569383, geny@dansenleef.nl, www.dansenleef.nl

Eventueel kan het ook in de sfeervolle Balzaal plaatsvinden. Geschikt voor groepen van 20- 80 personen.

Wat is Biodanza?

Biodanza betekent letterlijk “De dans van het leven”, bio = leven, danza =dans. Het is een systeem, ontwikkelt door de Zuidamerikaanse psycholoog/antropoloog Rolando Toro en heeft een positief effect op je energie, zelfvertrouwen en relaties. Je gaat je energieker, vitaler en gelukkiger voelen, het bevordert een goede gezondheid van je lijf en je geest. Het helpt je om bewuster in het leven te staan, je komt meer in balans en zult meer eenheid gaan ervaren met de wereld om je heen. Het is een weg naar een gelukkiger en vrijer leven. Inmiddels is biodanza populair over de hele wereld.

Biodanza doe je in een groep. We dansen zowel met elkaar, als in kleine groepjes of tweetallen maar ook alleen. De facillitator zoekt de muziek bij elkaar en leidt je door de avond. Tijdens deze reis beweeg je op muziek en vorm je door je eigen bewegingen jouw eigen dans. De dansoefeningen zijn aan het begin van de workshop meer ritmisch, actief en stimuleren de vitaliteit. Daarna worden de oefeningen rustiger en kan je lichaam herstellen. Aan het einde worden de oefeningen weer actiever, zodat je verfrist en vernieuwd naar huis kunt gaan.

Je hoeft niet te kunnen dansen. Het gaat er niet om dat het er mooi uitziet, het gaat er juist om dat jij je lekker voelt bij wat je doet en dat jij je bevrijd uit je vaste lijnen. Er is niemand die vanaf de zijlijn naar je kijkt of je beoordeelt.  Je danst op blote voeten of zachte dansschoentjes en trekt kleding aan waarin je makkelijk kunt bewegen.

Tijdens de workshops wordt niet gesproken, dit helpt je om uit je hoofd te gaan, om je gedachten los te laten en om meer te gaan voelen. Alleen de facillitator praat en geeft je zo ondersteuning in de avond.

Voor Wie?

Biodanza is geschikt voor iedereen: man, vrouw, jong, oud, stijf, moe of fit, het maakt niet uit. Leren dansen is niet het doel (er zijn geen danspasjes), maar de weg om weer meer in balans te komen, je blijer, meer ontspannen en levendiger te voelen.