Organisatie

PraiseAvond Gouda

Informele groep
Beschrijving

 

Wij zijn de PraiseAvond!

Al meer dan 15 jaar bestaat de PraiseAvond uit enthousiaste jongeren. Jongeren die mensen willen vertellen over het leven met God. Jonge mensen die op zoek zijn naar meer van God! 

Wij zijn een interkerkelijke organisatie met passie voor jonge mensen. Er zijn op dit moment zeker dertig mensen betrokken, maar gedurende de jaren zijn dat er misschien wel duizend geweest. Niet alleen tijdens de Praiseavond 'zien' mensen wie God is, maar ook achter de schermen wordt ontdekt wat Gods plan is met ons leven. Binnen de teams wordt vóór, tijdens de ná de avond hard gewerkt om tot ons doel te komen. Wat we willen? Op verschillende manieren willen we dat mensen Gods geweldige plan met hun leven gaan ontdekken, in relaties en in identiteit!

De PraiseAvond (6 tot 7 keer per jaar)
Een heerlijke zondagavond vol aanbidding, waarbij je wordt aangevuurd in jouw leven met God. De aanbidding wordt geleid door onze band en er komen tal van sprekers. Tijdens en rond de avond is het mogelijk om voor je te laten bidden. Er is een gebedsteam aanwezig. De avond wordt 6 tot 7x keer jaar gehouden in de aula van De Goudse Scholengemeenschap 'De Goudse Waarden'. 

Bijwonen?

Open onze agenda