organisatie

praktijk Lief Lijf

Onderneming

Mijn naam is Karin van den Elzen en ik ben massagetherapeut. 
Sinds 2009 werk ik met veel voldoening in mijn praktijk.
In de loop van de jaren ben ik me steeds meer gaan specialiseren binnen de massagetherapie. Zo biedt ik lichaamsgerichte begeleiding aan bij rouw & verlies. 
Ik werk vooral met vrouwen in mijn praktijk, die komen met rouw en/of verlies ervaring, fysieke klachten, burn-out, stressgerelateerde klachten, na kanker of bij overgevoeligheid.


Massagetherapie is een uitnodiging aan jou om juist met aandacht te voelen hoe het nu met je is.
Om helemaal aanwezig te zijn bij dat wat je voelt. De nadruk ligt op ervaren van wat er nu is. Wat is er te voelen in je lijf? Welke gedachtes zijn er?
Wanneer er een lichamelijke klacht is kan dit een vertaling zijn van iets wat verband heeft met wat er binnen in je leeft. Het is een signaal of een uiting van iets in jou dat om aandacht vraagt, bewust of onbewust. Vaak zijn we geneigd deze signalen te negeren, er geen aandacht aan te besteden.


Daar waar je hoofd vaak een weg bedenkt, helpt je lijf je om bij jezelf, je essentie te zijn.
Als je je hier bewust van wordt betekent het dat je het gaat voelen en herkennen. Je neemt het mee in je dagelijkse leven, er ontstaat verandering. Massagetherapie is er niet op gericht om iets op te lossen of weg te nemen, maar is een uitnodiging tot bewustwording.


 

Thema Gezondheid
Illustration
 
Deel dit: