Piet van den Reijen

Bewoner, Ondernemer, Professional
Wie is Piet?

Brabander van geboorte, dat gaat er nooit uit, maar ik woon al heel lang in Gouda. Dus goed geworteld, met gezin, vrienden en kennissen, vrijwilligerswerk van tijd tot tijd, en het bevalt heel erg goed. Gouda groeit en Gouda bruist!

Mijn werk en hobbies

Mijn werk is vooral op landelijk niveau, overheidsbeleid rond werk, kinderopvang, onderwijs en zorg. Ik werk in sinds een paar jaar bij de Sociaal-Economische Raad, en stel daar analyses op en adviseer op de terreinen van arbeidsmarkt en de gezondheidszorg. Die landelijke dingen zijn mijn grote interesse, met de combinatie van politiek, economie en beleid.


Daarnaast ben ik gestart met een eigen adviesbedrijf. Klein gestart, en daarna stap voor stap uitbouwen.


In Gouda ben ik met periodes actief met vrijwilligerswerk. Met eerder als lid en voorzitter van de Goudse Amnesty International groep, en ondersteuning van de politiek en de gemeenteraad. Op dit moment ben ik lid van de Raad van Toezicht bij het Gezondheidscentrum Goverwelle. Zo blijf ik betrokken bij het wel en wee van de mensen in mijn stad, en maak ik me nuttig voor de Goudse gemeenschap.


Mijn grote hobby is gitaar spelen in de band Beyond Repair, bij de Goudse Popschool. Lekker spelen en liedjes schrijven. Dat geeft energie!

Mijn droom

Ik droom graag. Van wat er kan als .... Als het gaat om muziek, werk en Gouda. En dan aan de slag, de eerste stap, en verder! Dus in Gouda blijf ik altijd op een of andere manier bezig met verder bouwen, aan mezelf, aan anderen, aan de stad. Gewoon omdat het vooral heel erg leuk is!