Persoon

Anke Meerding

Ondernemer, Bedrijfscoach Loopbaancoach
Wie is Anke?

Ik woon aan de rand van Gouda en werk in het hartje van de Gouds binnenstad. Mijn doel in mijn werk en leven is participatie, omdat dit mensen plezier, energie en voldoening geeft en balans in de samenleving brengt.


Ik ben ondernemer in Gouda en zit vol ideeën. Misschien ken je me van de lezingen in Het Inspiratiehuis, mijn coachingsbureau Het Kantoor van nU, mijn podcast Kantoor van de Toekomst , het Ontslafcafé of van het StudieKeuzecafé. Of via de sociale media via Linkedin, Facebook, Insta of Twitter, waar ik het meest actief ben op het zakelijke netwerk van Linkedin. Ook kan het dat je me kent van de gratis online workshops voor innovatie van kleine- en middelgrote bedrijven, die ik elke laatste vrijdag van de maand geef.


Ik ben bedrijfscoach, motivatiecoach, ontwikkelaar van bedrijfsconcepten en help kleine- en middelgrote bedrijven te overleven of te groeien door hun bedrijfsstrategie een innovatieve wending te geven samen met de sleutelfiguren en ondernemers zelf. Voor ondernemers, mensen in bedrijven die verantwoordelijkheid nemen organiseer ik maandelijks een masterclass innovatie.


MIJN TREFWOORDEN


Voor al mijn activiteiten gelden de trefwoorden: aandacht, maatwerk, persoonlijk, creatief en verbinding. 


DIT DOE IK VOOR JOU


Ben jij ondernemer en zit je vast omdat je echt niet meer weet hoe je het ver aan moet pakken in deze tijd? Zit je met je handen in je haar en voel je je machteloos en wanhopig? Moet je iets veranderen in je bedrijf maar heb je geen idee wat? En hoe dat kan? En waar je moet beginnen? Heb je een shot positiviteit nodig, good vibes en nieuwe ideeën om weer door te kunnen of te kunnen groeien? Stuur me een bericht en we gaan samen praten over de mogelijkheden, brainstormen met je team.


GRATIS WORKSHOP INNOVATIE VOOR KLEINE EN MIDDELGROTE BEDRIJVEV


Doe mee met de gratis workshop innovatie, de masterclass innovatie (betaald) of download gratis de innovatietoolbox om kennis te maken.


EXPERTISES VAN HET KANTOOR VAN NU


Assessments, MotivatieKompas, Online Talentscan 
Loopbaancoaching, talentontwikkeling 
Outplacement 
Scenariostudies voor de toekomst van je bedrijf 


IK GELOOF


Ik geloof in verniewing en innovatie en zie daarin nieuwe richtingen en oplossingen voor na de crisis. Mijn gedachten daarover zijn dat we nu teveel in losse vakgebieden denken. Bij het vinden van nieuw perspectief voor de uitdagingen van de samenleving en bij het vinden van perspectief voor ondernemers geloof ik in het samen aan tafel zitten, waardoor de blik vanuit diverse vakgebieden en achtergronden verbreed wordt. Wat te vaak buiten beschouwing bleef is dat in onze geschiedenis de creatieven, de kunstenaars, de uitvinders nieuw elan brachten voor bedrijven, de economie en in de wereldgeschiedenis. Op de golf van de nieuwe uitvindingen is de economie gegroeid naar wat nu Nederland is. Eén van de nieuwe structuren om op te gaan varen naar de toekomst is op de vernieuwende inzichten van creatieven, uitvinders, denkers, geestelijken persoonlijke vernieuwers en bedrijfsmatige vernieuwers. Zo is het vliegtuig ooit door ontworpen en heeft vele mensen miljarden gebracht, hele economieën zijn daarop gaan vliegen, groeien en expanderen. Met als basis: een uitvinding van een creatieveling. Nu zijn we toe aan een nieuwe transitie, omdat we voor nieuwe grote uitdagingen staan op de gebieden van participatie, duurzaamheid en het leven met pandemieën en andere grote uitdagingen.


Dus wat hebben wij te doen? Laat een creatieveling met jou brainstormen over jouw bedrijf en kijk of je er wat mee kan? Als je zo openstaat voor vernieuwing en verandering kun je explosief vernieuwend zijn en leider worden in jouw markt of het gebied waarin jou jouw doelen wilt bereiken.


MIJN DROOM


Ik ondersteun van harte initiatieven die Gouda plezieriger, creatiever en meer verbonden maken! Een stad, een samenleving waarin iedereen betaald of onbetaald participeert.


MIJN EXPERTISES


Assessments, MotivatieKompas, Online Talentscan 
Loopbaancoaching, talentontwikkeling 
Outplacement 
Scenariostudies voor de toekomst van je bedrijf 
Strategisch fit voor de toekomst. Past je huidige personeel bij de verandering die je door gaat maken. 

Telefoonnummer
0182748734