Leuk dat je wilt deelnemen. Zou je svp eerst willen inloggen of aanmelden
   Project   

Gouds Inclusief Kindercongres

K
J
Geplaatst op 2 mei 21, 18:00 uur

GIK wil kinderen een stem geven om mee te praten over de toekomst van Gouda. Tot de zomer van 2022 bieden wij hen podia om met hun ideeen, voorstellen en verbeelding met die toekomst bezig te zijn.  Er zijn drie podia. Op Scholen wordt in groep 7 en 8 op verschillende manieren gesproken over de thema's die de scholieren belanrijk vinden voor toekomst. In Open Ramen kunen kinderen op creatieve en sportive wijze laten zien hoe zij de toekomst vorm willen geven. Op de G100 (op 23 april 2022) zullen zij hun ideeen en presentaties samenballen tot voorstellen voor de toekomst va Gouda. 

Toelichting

Hoe wil je dat Gouda er over 100 uitziet? Dat is de centrale vraag van ons initiatief dat wordt gedragen door jongeren en kinderen helpt met elkaar tot gezamelijke besluiten en voorstellen te komen. GIK geeft jongeren de kans Gouda op de kaart te ztten als een stad met een open visier naar de toekomst waar voor iedereen een plaats is.  GIK wil de diversiteit van Gouda laetn zien en uitdragen.

Gewenst resultaat Het uiteindelijk resultaat is een evenement in de Sint Janskerk op 23 april waar de kinderen hun toekomst van de stad zullen weergeven.
Documenten