Project

Fietsmaatjes

Geplaatst op 21 maart 2022, 10:54 uur
Illustration

Word jij ons nieuwe fietsmaatje?  Maak de nieuwe bewoners van Gouda (vluchtelingen op de hotelboot) wegwijs in het Nederlandse verkeer. Tijdens de praktijklessen leer je jouw fietsmaatje alle verkeersregels gedurende een gezellig fietstochtje in Gouda. Neem ze aan de hand mee en begeleid ze naar het fietsexamen wat ze moeten afleggen.

De fietslessen zijn op woensdagmiddag van 14:00 u tot 16:00 u. We starten 13 april. Ben je vitaal genoeg om voor +/- 1 uur te fietsen en is het voor jou geen probleem om mensen te begeleiden bij het opstappen van de fiets? Nog vragen of toch een beetje spannend? Wees gerust, voordat de fietslessen beginnen krijg je een introductietraining waar je leert hoe je jouw fietsmaatje het best kan begeleiden.

Is communiceren in het Engels of via Google translate geen belemmering voor jou én lijkt het je leuk om bij te dragen aan de zelfredzaamheid van jouw maatje? Stuur mij dan een berichtje én wie weet zien we jou binnenkort met jouw nieuwe fietsmaatje in Gouda rondfietsen.

thema maatschappelijke ondersteuning, educatie, gezondheid/ bewegen, diversiteit, mobiliteit
Doelgroep
Volwassenen
Deel dit:
1 reactie

Jan Willem Fortuin

ik wacht met spanning de aanmeldigen af
vr 25 maart 2022 09:54

Natasja Brouwer

Ik ook Jan Willem, hopelijk kunnen we dan zo snel mogelijk starten. :)
ma 28 maart 2022 09:36
Wil je reageren? Meld je dan aan.