Vacature/hulpvraag

Vrijwilligers gezocht voor begeleiden vakanties voor mensen met een beperking

Geplaatst op 15 augustus 2018, 15:44 uur

Met spoed zijn wij op zoek naar vrijwilligers die op 24 augustus 1 week een vakantie willen begeleiden voor mensen met een verstandelijke beperking. Ervaring in de zorg is geen vereiste, wel veel enthousiasme! Bezorg jij mensen met een beperking een onvergetelijke vakantie?
Ben je ondernemend, houd je van mensen én vakantie? En gaat je voorkeur uit naar een afwisselende en superleuke vrijwilligersfunctie? Wellicht word jij dan één van onze nieuwe begeleiders! Meegaan op reis kan al vanaf één week per jaar.
Zonder de circa 1.000 enthousiaste vrijwilligers zou het onmogelijk zijn om elk jaar zóveel reizigers met een verstandelijke en/ of fysieke beperking of autisme een geweldige vakantie te bieden. Onze reizen zijn voor een bijzondere doelgroep. Dit betekent dat onze vrijwilligers ook bijzondere mensen moeten zijn. Mensen met het hart op de goede plaats, enthousiasme en doorzettingsvermogen! Ervaring in de zorg of met de doelgroep is niet vereist, maar vanzelfsprekend zeer welkom.
Als begeleider zorg je voor persoonlijke aandacht voor iedere reiziger en waar nodig persoonlijke verzorging, zakgeld- en medicijnbeheer. Ook organiseer je excursies en activiteiten, waar je uiteraard ook zelf aan deelneemt. Voor specifieke medische hulp gaat een verzorgende of verpleegkundige mee (eveneens vrijwilliger).

Het werk als reisbegeleider is een geweldige ervaring. Niet voor niets gaan veel vrijwilligers al jaren mee als reisbegeleider. De reizigers - die dankzij jou genieten van hun vakantie - geven je veel voldoening en energie, maar het kan fysiek en emotioneel ook intensief zijn. Ook doen onze reizigers geregeld een beroep op je flexibiliteit en probleemoplossend vermogen.

Ingangsdatum
24 augustus 2018
Beloning
onkosten worden vergoed
Illustration
 
Deel dit: