Vacature / hulpvraag

Fiets mee naar school/stage met een meisje van 15 jaar

geplaatst op 18 februari 2020, 16:20 uur, door Iris de Gier

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die met een meisje van 15 jaar mee wil fietsen. Het gaat om circa twee dagen in de week. Jeugdige moet naar school. Vader, moeder, opa en oma nemen de rest van de week op zich. Voor het netwerk is het niet mogelijk om de hele week op te vangen. Op dit moment vangt Sociaal Team deze momenten op. Wij zijn met spoed op zoek naar een vrijwilliger die dit over kan nemen.

Jeugdige kan op dit moment niet alleen fietsen vanwege haar geestelijke gezondheid. Jeugdige heeft op dit moment weinig energie of vreugde in haar leven. Jeugdige fietst of loopt het liefste naar school/stage. Jeugdige geeft aan het liefst iemand te willen die enige levenservaring heeft. Jeugdige heeft voorkeur voor tussen 30-60 jaar. Naast het fietsen heeft zij behoefte aan gezellig contact.

Ouders kunnen maandag, woensdag en vrijdag opvangen. Dinsdag en donderdag zijn dagen waar ondersteuning nodig is. Voorkeur is in ieder geval twee dagen.

ingangsdatum Vraag om z.s.m. te starten met ondersteuning.
herhalend Elke week op dinsdag en donderdag. Dinsdag: 10.15 brengen - 14.05 halen (school is 5 min fietsen) Donderdag: 10.15 brengen - 14.05 halen (school is 5 min fietsen)