Vacature/hulpvraag

Medewerkers voor Expo Gouda Maakt

Geplaatst op 1 november 2021, 09:36 uur
Illustration

Tijdens Gouda750 organiseert de Stichting GOUDasfalt een tentoonstellling, Expo Gouda Maakt. Over de industrialisatie in Gouda tussen 1850 en 2050. De tentoonstelling wordt gehouden in de oude zeepfabriek van Viruly, Buurtje 5-9, 2802 BE Gouda. De tentoonstelling opent op 7 april 2022 haar deuren en loopt tot en met 25 september. Openingstijden woensdag tot en met zondag, 12.00 - 18.00 uur.

In de tentoonstelling laten we meer zien over 6 Goudse industrieën. Oliën & vetten, aardewerk, transport, garenindustrie, levensmiddelen en bouw & machines. Per industrie komen er verschillende thema’s aan bod, waaronder grondstoffen, techniek, energie, duurzaamheid, mens en werk, productielocaties, verleden, heden en toekomst. En iedere maand krijgt één industrie extra aandacht.

Voor de duur van de tentoonstelling zoeken wij mensen die graag een steentje willen bijdragen. Bv als gastvrouw/gastheer of als rondleider. Ook als je graag organiseert en regelt hebben we nog een plek voor je.

Op de site van de EXPO vind je meer informatie en een inkijkje hoe het eruit gaat zien. https://www.expogoudamaakt.nl

Organisatie
Expo Gouda Maakt
contactpersoon
Wilma Gottschalk
Ingangsdatum
7 april 2022
herhalend
woensdag tot en met zondag van 12.00 - 18.00 uur. Vooral in de voorjaarsvakantie (30 april tot en met 8 mei) en de zomervakantie (9 juli t/m 21 augustus 2022) hebben we nog genoeg plek.
Beloning
Je beloning is het werken in een leuk team. De kans om bezoekers uit alle windstreken (binnen en buitenland) welkom te heten, te ontmoeten en meer te vertellen over de industrie in Gouda.
Illustration
 
Deel dit:
1 reactie

Leid Oudemans

Hierbij meld ik me aan als gastvrouw of rondleidster.
ma 8 november 2021 14:37
Wil je reageren? Meld je dan aan.
Vragende organisatie
Contactpersoon