Vacature/hulpvraag

Met spoed gezocht: vrijwilliger inloopspreekuur Taalhuis

Geplaatst op 15 maart 2022, 14:30 uur
Illustration

Wil jij zorgen dat mensen met een taalachterstand de weg weten naar goede taalles? Er zijn veel mogelijkheden in Gouda voor groepslessen, 1 op 1 begeleiding of digitale cursussen. Tijdens het spreekuur van het Taalhuis help je mensen om het aanbod te vinden dat past bij hun persoonlijke situatie.

Wie zoeken we?
Een gastvrije, geduldige vrijwilliger die interesse heeft in andere mensen én vlot achter de leerbehoefte van mensen kan komen. 

Wat ga je doen?
Je gaat het eerste contact aan met bezoekers van het spreekuur op donderdagavond in de Chocoladefabriek van 18.00 uur tot 20.00 uur. Je geeft informatie, noteert gegevens en wensen van mensen. Dit geef je door aan de medewerker van het Taalhuis die voor de verdere verwijzing en aanmelding zorgt. 

Wat bieden we je? 
Een vrijwilligerscontract bij de bibliotheek Gouda. Verscheidene trainingen verspreid over het jaar, bijvoorbeeld over interculturele communicatie en over laaggeletterdheid onder mensen met Nederlands als moedertaal. Fijne plek om andere Gouwenaars te ontmoeten en een stapje verder te helpen. 

Meer informatie?
Neem contact op met Taalhuiscoördinator Sandy van Echtelt via s.vanechtelt@bibliotheekgouda.nl of 06-51829363.

Organisatie
Taalhuis Gouda
Ingangsdatum
z.s.m.
Beloning
n.v.t.
Deel dit: