Vacature/hulpvraag

Gezocht: Penningmeester (2-4 u/wk)

Geplaatst op 25 april 2022, 09:02 uur
Illustration

Ben je financieel vaardig en wil je met jouw tijd en expertise van betekenis zijn voor jongeren in Gouda? Lees hieronder het profiel en neem contact op met Sarah voor meer informatie!

Wat doet Samen voor Goud?
Wij zijn dagelijks bezig met het enthousiasmeren van jongeren om maatschappelijke impact te maken in Gouda en zichzelf te ontwikkelen. We organiseren trainingen en vrijwilligersklussen en bieden jongeren een community waar ze zichzelf kunnen zijn en nieuwe vrienden kunnen maken. We werken hierin samen met scholen, maatschappelijke organisaties, de gemeente en andere partners. Samen voor Goud is een stichting en bestaat uit een uitvoerend team in dienst van de stichting die dagelijks aan deze missie werkt en een bestuur van vrijwilligers dat op afstand betrokken is bij de organisatie en op grote lijnen meedenkt. De penningmeester is deel van het bestuur.

Wat doet onze penningmeester?
Het uitvoerende team verzorgt de fonds- en subsidieaanvragen. Als penningmeester ondersteun je daarin door de begrotingen en verantwoordingen te checken. Daarnaast houd je contact met onze salarisadministratie en verzekeringen.

We zoeken een betrouwbaar en consciëntieus iemand met financiële affiniteit. We zoeken iemand die met ons meedenkt, tips en adviezen geeft over hoe we onze werkzaamheden kunnen verbeteren en onze organisatie kunnen verduurzamen. Je moedigt ons aan en helpt ons samen met de voorzitter en secretaris om onszelf continu te verbeteren. Het is fijn als je bekend bent in Gouda en ervaring hebt met bestuurswerk.

In de praktijk
    Om de maand een vergadering in de avond    
    Goud(h)eerlijke vragen stellen die ons als team verder helpen
    Uitvoerende taken penningmeesterschap:
o    Opstellen van begrotingen
o    Financiële verantwoordingen
o    Contactpersoon extern salarisbureau
o    Financiële mutaties verwerken in boekhouding
o    Uitvoeren van uitgaande betalingen en opvolgen van de liquiditeitspositie
    Tijdinvestering: circa 2-4 uur per week
    Resultaat van jouw inzet: 700 jongeren die jaarlijks ruim 200 Gouwenaren vrijwillig steunen

Ben je nieuwsgierig geworden wat Netwerk Samen voor Goud nog meer doet?
Neem een kijkje op onze website www.samenvoorgoud.nl of bekijk onze LinkedIn en Instagram. Wil je meer informatie? Neem contact op met onze directeur Sarah Looijen via sarahlooijen@samenvoorgoud.nl of 06-28217154 of neem contact op met onze huidige penningmeester Jeffrey Strik via penningmeester@samenvoorgoud.nl . Je kunt Jeffreys ervaring ook lezen op www.samenvoorgoud.nl.

Organisatie
Netwerk Samen voor Goud
contactpersoon
Sarah Looijen
Ingangsdatum
Heden
herhalend
2-4 uur per week vanuit huis, tijd zelf in te delen
Om de maand een vergadering in de avond
Beloning
Met je inzet draag je bij aan de persoonlijke ontwikkeling van honderden Goudse jongeren die zich inzetten voor de stad.
Deel dit:
Vragende organisatie
Contactpersoon