Vacature/hulpvraag

Kom jij ons versterken als Coördinator 'Samen Optrekken'?

Geplaatst op 9 mei 2022, 13:56 uur
Illustration

Wil jij meehelpen om iemands eenzaamheid te doorbreken? Dan zijn we op zoek naar jou! Door verschillende omstandigheden kunnen mensen in een situatie terecht komen waarin zij zich eenzaam voelen. Het kan zowel jonge als oudere mensen overkomen. De afgelopen periode is het onderwerp veel in het nieuws geweest; door corona zijn er veel mensen bijgekomen die geïsoleerd leven vanwege bijvoorbeeld een kwetsbare gezondheid. Humanitas helpt eenzaamheid te doorbreken door mensen weer op weg te helpen in de maatschappij en sociale netwerken.

Als coördinator onderhoud je contacten met sociale instellingen zoals de gemeente Gouda. Je bent verantwoordelijk voor de selectie van de vrijwilligers, je voert kennismakingsgesprekken met de deelnemers en je koppelt de juiste mensen aan elkaar. Verder begeleid en coach je de vrijwilligers bij hun taak. Je doet dit werk samen met een andere coördinator, je gaat werken in Gouda en/of in Waddinxveen. 

Wat neem je mee?
●    MBO/HBO werk- en denkniveau
●    kennis van, affiniteit met en bij voorkeur (werk-)ervaring in de zorg/welzijn
●    organisatie-, improvisatie- en empathisch vermogen
●    gemiddeld 3 tot 4 dagdelen per week beschikbaar

Wat bieden wij?
●    scholing via e-learning en workshops e.d.
●    persoonlijke begeleiding en coaching
●    team- en intervisiebijeenkomsten
●    reis- en/of onkostenvergoeding
●    goede verzekeringen

Meer informatie 
Wil je meer informatie of je aanmelden als coördinator en/of vrijwilliger: Will Goudriaan (coördinator) 06-23 63 72 74, samenoptrekken@humanitas-mh.nl

Humanitas is een landelijke vereniging die met ruim 22.000 vrijwilligers jaarlijks meer dan 60.000 hulpvragers net dat steuntje geeft dat bijdraagt aan hun zelfredzaamheid. De afdeling Midden-Holland heeft ruim 200 vrijwilligers die wekelijks als maatje bij een hulpvrager thuis komen.

Organisatie
Humanitas Midden-Holland
contactpersoon
Ingeborg Dijkman
Deel dit: