Vacature/hulpvraag

Beheerder Social media

Geplaatst op 19 oktober 2022, 20:19 uur

De Stichting Open Monumentendag Gouda is op zoek naar iemand die de social media gaat beheren. De taken zijn: door het jaar heen regelmatig plaatsen van facebook- en instagramberichten en eventueel reageren. Er is een facebookaccount dat door pakweg 500 mensen wordt gevolgd. Het instagramaccount is net aangemaakt. In september vinden de Open Monumentendagen plaats dus dan neemt de frequentie van plaatsing toe. Feeling houden met wat er achter de schermen plaatsvind is wel van belang. Er is een keer in de maand een vergadering.
Eventueel ook plaatsen (en maken) van filmpjes voor youtube, maar dat is geen vereiste.
Open Monumentendag vindt jaarlijks plaats op zaterdag en zondag in het 2e weekend van september. Stichting Open Monumentendag Gouda organiseert in Gouda deze dagen en alle bijbehorende activiteiten. Het organiserend comité van de Stichting bestaat uit 9 personen, waarvan 4 het bestuur van de Stichting vormen. Je maakt als beheerder social media deel uit van het comité. Alle leden van het comité en van het bestuur zijn onbezoldigd.
Voor nadere informatie over de functie kunt u contact opnemen met de huidige beheerder van social media, Yvonne via vrijwilligers@monumentenstad.nl

contactpersoon
Yvonne Balvers
Ingangsdatum
per direct
Beloning
De voldoening van een succesvolle open monumentendag én de samenwerking met een leuk team.
Illustration
 
Deel dit: