Vacature/hulpvraag

GoudApot zoekt een penningmeester

Geplaatst op 27 oktober 2022, 11:22 uur
Illustration

Wij zoeken een penningmeester

Stichting GoudApot steunt kleine en grote initiatieven van Gouwenaren die de straat, de wijk of onze stad mooier, leuker of gezelliger willen maken. Wij doen dit door geld en adviezen te verstrekken. Je kunt daarbij denken aan de 75.000 bloembollen die geplant worden, buurtfeesten, huttenbouw en Zotte Zaterdag. Wij ontvangen daartoe 220.000 Euro van de Gemeente Gouda.

GoudApot heeft 25 vrijwilligers met verschillende functies die de aanvragen in ontvangst nemen, een beoordeling geven: niet, gedeeltelijk of geheel toekennen. Van de toegekende gelden wordt een verantwoording achteraf gevraagd. Op de website staan alle aanvragen en afdoening vermeld. 

Wij kunnen altijd vrijwilligers gebruiken om dit werk mogelijk te maken. Een mooie kans om op de hoogte te raken wat er allemaal speelt in Gouda en daar zelf ook een steentje aan bij te dragen. 

In verband met het aflopen van de bestuurstermijn zoeken we per 1 maart 2023 een nieuwe penningmeester. Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor de (eenvoudige) financiële administratie van GoudApot en verzorg je de uitbetaling van de toegekende bijdragen. Samen met een bestuurs-ondersteuner beoordeel je de financiële verantwoording van de aanvragers. Gemiddelde tijdsbesteding is maximaal vier uur per week. 

Vind je het leuk om je steentje bij te dragen aan het mogelijk maken van sociale initiatieven in Gouda, meld je dan aan bij info@goudapot.nl 

Wij informeren je graag, mondeling of schriftelijk, over de werkzaamheden van GoudApot en het penningmeesterschap.

 

 

Ingangsdatum
1 maart 2023
Beloning
een mooie bijdrage aan een mooie bruisende stad
Deel dit: