Vacature/hulpvraag

Coördinator van de werkgroep PR bij IVN IJssel en Gouwe

Geplaatst op 15 november 2022, 17:17 uur
Illustration

IVN IJssel en Gouwe is op zoek naar een nieuwe coördinator voor de Werkgroep Public Relations

Wat is de IVN voor een club, vraag je je misschien af.

IVN verbindt mens en natuur. We laten jong en oud beleven hoe leuk, gezond én belangrijk natuur is. Dat doen we met natuuractiviteiten, cursussen, projecten en campagnes. Zelf leren en doen staat altijd centraal, onder begeleiding van onze gidsen en vrijwilligers. De lokale afdeling IVN IJssel en Gouwe telt 150 leden waarvan 30 vrijwilligers zich actief inzetten om onze activiteiten uit te voeren.

Onze activiteiten trekken veel bezoekers. Wij zouden daarom in de toekomst onze activiteiten graag uitbreiden, zowel in Gouda als in de omgeving (Bodegraven/Reeuwijk, Waddinxveen, Krimpenerwaard). Om dit te bereiken hebben wij onder andere goede publiciteit nodig. Wij hebben een PR-werkgroep die dit verzorgt. Zij verzorgen de publiciteit rondom onze activiteiten, bemensen kraampjes op diverse markten, verzorgen de nieuwsbrief en de website. Onze huidige coördinator wil stoppen dus daarom zijn we op zoek naar een nieuwe.

Ben jij goed in communicatie? En vind je het leuk om samen met de andere vrijwilligers van de Werkgroep Public Relations onze IVN afdeling beter op de kaart te zetten in deze regio? Dan zijn wij op zoek naar JOU!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Ellen van de Zilver voorzitter@ivn-ijsselengouwe.nl

Of lees eerst de vacature op onze website ivn.nl/ijssel-en-gouwe/coordinator-werkgroep-pr

We kijken uit naar een leuke samenwerking met je!

Ingangsdatum
In overleg.
herhalend
Doorlopend op wisselende tijden.
Beloning
Werken in een groene organisatie met heel veel leuke mensen!
Deel dit: