Vacature / hulpvraag

Fotograaf Raphael Lachaud zoekt modellen tijdens art gouda

geplaatst op 10 april 16, 21:49 uur, door Lolita kleve

Raphael Lachaud is een Franse fotograaf die al bijna 15 jaar in Gouda woont. Hij is samen met nog z'on 40 kunstenaars geselecteerd om mee te doen aan art gouda.

Voor de eerste editie van art gouda is het thema Verweesd en het voormalig Weeshuis in het centrum van Gouda is hiervoor de gedroomde locatie. Dit prachtige pand uit de eerste helft van de 17e eeuw staat nu tijdelijk leeg en mag door Art Gouda voor dit kunstevent gebruikt worden. 

De maand mei 2016 is de werkmaand voor de geselecteerde kunstenaars. De kunstenaars hebben dan een plek in het weeshuis uitgezocht en zijn er aan het werk.

Raphael is voor zijn project opzoek naar modellen, zijn thema is wezen van Gouda in de breedste zijn van het woord. Hij is dan ook opzoek naar personen, jong en oud, die hun ouders hebben verloren. Of personen die in Gouda wonen maar hun geboorteland hebben achtergelaten en zich op die manier verweesd voelen. Misschien voelt u zich op een andere manier verweesd? Aarzel niet en neem contact op met Raphael.

Heel de maand mei maakt Raphael foto's van de modellen op locatie in het Weeshuis, in de week van 1 t/m 5 juni worden de foto's tentoongesteld en zijn ze te koop. 

Voldoet u aan de beschrijving van een wees? Of kent u iemand? Zoek dan contact met Raphael Lachaud: raphael.lachaud.photography@gmail.com

Meer weten over art gouda? klik dan hier.

Meer weten over de website van Raphael Lachaud? Klik dan hier of word lid van zijn facebookpagina

 

ingangsdatum: 10-4-2016
herhalend: elke dag