Vacature/hulpvraag

Vrijwilligers gevraagd voor boeiende lesdagen Goudse Weekendschool

Geplaatst op 26 januari 2017, 15:11 uur

'Vrijwilligers zijn tevredener, vrolijker, gezonder en hebben meer eigenwaarde.'* Alle reden om op zoek te gaan naar vrijwilligerswerk dat bij u past! Misschien wel bij de Goudse Weekendschool? We komen graag in contact met mensen die zo nu en dan onze leerkrachten willen ondersteunen tijdens de lesdagen. Ook vrijwilligers die onze brugklassers helpen bij het maken van hun huiswerk op zondagmiddag, zijn van harte welkom. 

Ontdek de wereld bij de Goudse Weekendschool
Bij de Goudse Weekendschool volgen nieuwsgierige leerlingen van 10-12 jaar boeiende lesdagen: leerlingen spelen bijvoorbeeld een rechtszaak na in het kantongerecht, volgen workshops in het Groene Hart Ziekenhuis of krijgen op de Weekendschool les van enthousiaste gastdocenten. Ook biedt de weekendschool brugklassers een plek om huiswerk te maken. Door mee te doen met de weekendschool krijgen kinderen meer zelfvertrouwen, ontdekken ze de wereld en vinden ze makkelijker hun plekje in de samenleving.

Vrijwilligers welkom voor proefdag
Door groei van de activiteiten is de Goudse Weekendschool op zoek naar vrijwilligers die de leerkrachten ondersteunen tijdens de lesdagen (zondag van 11-14:30) of bij de huiswerkplek voor brugklassers (15-17 uur). Vrijwilligers kunnen zelf aangeven bij welke lesdagen ze kunnen helpen. Een paar keer per schooljaar is al genoeg.

Geïnteresseerd in vrijwilligerswerk bij de Goudse Weekendschool? Meld u vandaag nog aan om vrijblijvend een dag mee te lopen via info@goudseweekendschool.nl of (06) 42 3377 86.

Meer informatie over de Goudse Weekendschool: www.goudseweekendschool.nl of 06 42 3377 86.

* bron: the world book of happiness, hoofdredactie Leo Bormans

 

Ingangsdatum
Direct
herhalend
Doorlopend
Beloning
Vrijwilligers die bijna alle lesdagen aanwezig zijn, kunnen in aanmerking komen voor een vrijwilligersvergoeding.
Illustration
 
Deel dit:
1 reactie

Virginia Moons

Graag wil ik contact opnemen spaanscreatief@online.nl
di 10 oktober 2017 00:03
Wil je reageren? Meld je dan aan.