Vacature/hulpvraag

Coördinator Buurtvoorlichters

Geplaatst op 26 juni 2018, 12:16 uur

Voor mijn team vrijwillig Buurtvoorlichters zoek ik een mede-coordinator voor de dagelijkse aansturing en begeleiding.

Wie zijn de buurtvoorlichters? 

De woningbouwcorporatie, de gemeente, het sociaal team en andere organisaties willen bewoners in de stad informeren. Over het ophogen van de straat, het bijwonen van een bijeenkomst of activiteit, of over een nieuwe regeling. Het is belangrijk dat bewoners op de hoogte zijn van deze informatie. Maar niet iedereen heeft internet, ontvangt een huis aan huis blad of leest de folders die in de brievenbus worden gestopt.

Daar is de buurtvoorlichter voor. Hij of zij informeert persoonlijk aan de deur bewoners in Gouda over zaken die belangrijk zijn. De buurtvoorlichter is de schakel tussen organisaties om helder te communiceren met bewoners. Op een voor iedereen te begrijpen manier de boodschap overbrengen, dat is waar het project buurtvoorlichters voor staat.

Het team bestaat uit 10 vrijwillig buurtvoorlichters die onder begeleiding van de projectleider hun voorlichtingswerk uitvoeren. Vind je het leuk om mensen te coachen. En/of ben je een kei in organiseren, neem dan vrijblijvend contact met mij op. Dan leg ik je in een gesprek verder uit wie we zijn, wat we doen en hoe we werken.

Mayke Nieuwenhuis, projectleider Buurtvoorlichters Gouda, m.nieuwenhuis@buurtvoorlichtersgouda.nl, 06 2043 4227, www.buurtvoorlichtersgouda.nl

herhalend
elke maand
Illustration
 
Deel dit: