Nadine van Ruyven

wo 9 december 2015 18:41


Beste groene initiatiefnemers, bewoners en vrijwilligers van Gouda,

Eetbaar Gouda doet een oproep aan alle groene initiatiefnemers. Graag willen we zoveel mogelijk groene initiatieven weergeven op één kaart: de Eetbare Buurtkaart. Door middel van een voorlichting willen we zorgen dat groen meer aandacht en vrijwilligers krijgt!
Eetbaar Gouda ziet graag dat er meer samenhang groeit tussen de groene ondernemingen, want eigenlijk hebben ze allemaal een gemeenschappelijk doel; de leefbaarheid verbeteren in Gouda. Samen kunnen we meer bereiken, dus waarom niet samen op één kaart?

Oorsprong van dit project
Dit project komt voort uit mijn studie Toegepaste Psychologie, ik heb de opdracht gekregen om zelf een opdrachtgever te vinden waarvoor ik een voorlichting kan maken.
De buurttuinen zijn nu niet allemaal even goed bereikbaar, zowel online als offline is het soms lastig contact te leggen. Voor toekomstige vrijwilligers is het fijn als de initiatieven makkelijker te vinden zijn. Eetbare Buurtkaart is op dit moment de werktitel.

Meedoen!
Heb je een initiatief en wil je deelnemen aan de groene (eetbare) buurtkaart, mail mij dan alstublieft.
Alles kan zo discreet mogelijk. Bijvoorbeeld vanuit veiligheid niet de precieze locatie, maar wel goed bereikbare e-mailadressen.
Ben je geen initiatiefnemer, maar ken je er wel een? gebruik dan je netwerk om ons te helpen.

Met vriendelijke groet en alvast bedankt,
Eetbaar Gouda, Nadine