Bericht

Hoe laten we Gouda Bruist groeien?

Geplaatst op 15 april 2016, 07:15 uur

Afgelopen woensdag, tijdens het Bruispunt in het stadhuis op de Markt, hebben we een minibrouwerij gehouden met als onderwerp 'Hoe laten we Gouda Bruist groeien?'. We hebben nu ruim 1400 leden, hoe gaaf zou het zijn als we dit aantal stevig zouden kunnen verdubbelen naar 3000 leden.... Ik geloof in #kanwel en in de kracht van #metmekaar. De ideeën die gebrouwen zijn en die in de uiteindelijke top 3 zijn beland, kunnen volgens mij een enorme bijdrage leveren aan groei van ons waardevermeerderende netwerk.

Toch geloof ik ook dat iets heel kleins al groei kan opleveren. Enige tijd geleden plaatsten we in de introductie van de nieuwsbrief de oproep om in je e-mailfooter een tekst op te nemen waaraan mensen kunnen zien dat jij lid bent van Gouda Bruist. Als iedereen die lid is, dat nu eens zou doen onder het motto #maakjezelfzichtbaar.

Weet je wat? Ik lever mijn voettekst aan als voorbeeld. Met plezier. Dan kun je hem kopiëren, aanpassen en in je eigen mail plakken. Heb je daar hulp bij nodig? Schroom niet om om hulp te vragen.. #durftevragen. 

 

'Ik voel mij betrokken bij Gouda en ben lid van Gouda Bruist - ontmoetingsplek voor iedereen die bij wil dragen aan meer plezier, creativiteit en verbondenheid in Gouda. Zie ook mijn persoonlijke pagina'

 

Leuk als je vervolgens een bericht op social media achterlaat met #maakjezelfzichtbaar. Zoals ik deed op twitter.

 

Mooie dag!

Ciska

 

 

Illustration
 
Deel dit: