Activiteit

Kadedag in de Goudse Schouwburg

zaterdag 30 mei 2015 , 13:00 uur

Aanvankelijk aarzelend in de Kadebuurt in 2013 met artiesten uit de wijk, wat grootser in 2014 want wijkoverschrijdend met deelnemers uit verschillende Goudse stadswijken. Nú in 2015 uitgegroeid tot een evenement van stadsformaat.

Het programma zit weer vol met artiesten, uiteenlopend van totale amateur tot bijna professioneel. Van jong tot oud en van klassiek tot rap, met muziek, zang, dans een stukje cabaret.

Bekende en veel nieuwe artiesten. Wordt het net zo leuk als vorig jaar? Ja gegarandeerd… Mocht iemand bij géén van de acts plezier hebben, of geroerd worden, of enige vorm van emotie voelen, dan ontvangt hij het geld van het kaartje terug. Als dát geen garantie is!

De gekozen opzet van vorig jaar zal worden voortgezet met betrekking tot de presentatie van ondernemers en onze sponsors uit de wijk in de foyer. Daarnaast is er een charitatieve noot aan toegevoegd, belegde broodjes ten behoeve van Villa Joep.

De kaartjes zijn vanaf nu te koop. Eenvoudig te bestellen via info@kadedaggouda.nl. Ze kosten €3,00 per stuk. (aan de zaal €5,00)

De Kadedag is op zaterdag 30 mei 2015. Zaal open om 11:00 uur. Er worden maximaal 200 plaatsbewijzen verkocht dus wees er snel bij, vorig jaar moesten we nee verkopen en dat is niet prettig.

Locatie
De Goudse Schouwburg
meer info over organisatie 
Wijkteam Kadebuurt
Deel dit: