Activiteit

GOUDSE PREEK VAN DE LEEK | JEROEN BUSSCHER

zondag 24 november 2013 , 17:00 uur

De volgende Goudse Lekenpreker is Jeroen Busscher. Hij preekt over inspiratie -hoe krijgen we het en hoe inspireren wij anderen?-. Jeroen Busscher is auteur, spreker en adviseur op het gebied van geluk, leiderschap en beïnvloeding.

Zijn binding met Gouda? Jeroen heeft afgelopen jaar de Federatie geholpen in haar zoektocht naar vernieuwing, waarvan deze Preek van de Leek een voorbeeld is.

Jeroen heeft een verleden als kunstenaar maar werkt al heel lang in het bedrijfsleven. Hij schreef ondermeer: Troost voor Werkende Mensen, Onbeperkt Houdbaar en in november verschijnt zijn nieuwste boek: de Blije Eikelmethode.

Je hoeft geen dominee te zijn om te kunnen preken of een inspirerend verhaal te houden. ‘Bekende Gouwenaars’ -uit de wereld van kunst en cultuur, politiek, sport of het bedrijfsleven- betreden de kansel.

Vanuit hun persoonlijke bevlogenheid geven ze vorm aan een dienst; binnen het format van een kerkdienst spreken ze over wat hen inspireert. 

Net als bij een normale kerkdienst is reserveren niet mogelijk: iedereen is welkom maar vol is vol!

De Goudse Preek van de Leek wordt georganiseerd door de Federatie van doopsgezinden, remonstranten en vrijzinnig protestanten: een geloofsgemeenschap die op een vrije en zinnige manier met geloof en inspiratie bezig wil zijn.

Locatie
St Joostkapel
meer info over organisatie 
2xyxh19edc6ze
Deel dit: