Activiteit

Goudse Klimaattop: het Groene Hart blijft boven water, samen maken we dat mogelijk!

donderdag 26 november 2015 , 20:30 - 22:30 uur

GroenLinks Gouda organiseert op donderdagavond 26 november a.s. de Goudse klimaattop: Het Groene Hart blijft boven water. samen maken wij dat mogelijk!

Laat uw gedachten opschudden door de stand-up comedian Jacob Spoelstra en help meedenken over maatregelen in onze regio.
Volgende maand vindt in Parijs de VN-klimaattop plaats waarbij afspraken worden gemaakt om de uitstoot van broeikasgassen en de opwarming van de aarde te verminderen. Het is niet alleen aan wereldleiders om de koppen bij elkaar te steken. Wij in Gouda en in het Groene Hart kunnen zelf ook aan de slag om droge voeten te houden.

De avond wordt ingeleid door Hilde Niezen, wethouder duurzaamheid in Gouda, HalvardJan Hettema Groenlinks/PvdA raadslid in Waddinxveen en Michel Klijmij-van der Laan fractievoorzitter van GroenLinks in Gouda. Zij vertellen ons welke stappen in Gouda en omstreken op al zijn gezet tegen klimaatverandering. Nadat ons een spiegel is voorgehouden door stand-up comedian Jacob Spoelstra, gaan we met elkaar bedenken hoe we samen verdere stappen kunnen maken. Het Groene Hart heeft toekomst!

Het programma start om 20.30 u van harte welkom in het Best Western City Plus Hotel Gouda, Hoge Gouwe 201, 2801 LE Gouda. Inloop vanaf 20.00u. 

Je bent van harte welkom! 

Vanwege de logistiek vragen we je je aan te melden bij secretaris@groenlinksgouda.nl

 

Locatie
http://www.bestwesterngouda.nl/nl/index.html
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
bijzonderheden
definitief
meer info over organisatie 
https://gouda.groenlinks.nl/
Illustration
 
Deel dit: