Activiteit

Goudologie 'Erasmus en Gouda'

Op zaterdag , 10:00 - 12:00 uur

Wij zijn buitengewoon verheugd u, in het kader van het Erasmusjaar, een nieuwe cursus te kunnen presenteren. De cursus Goudologie II 'Erasmus en Gouda'wordt georganiseerd door het Historisch Platform Gouda in samenwerking met het Erasmusgenootschap Gouda en start op 10 september 2016 om 10.00 uur in Cinema Gouda. Het maximale aantal deelnemers voor deze cursus is 200. De cursus zal in tegenstelling tot de andere Goudologie cursussen geen huiswerkopdracht kennen.

U kunt zich inschrijven middels het doorgeven van uw naam, adres, telefoonnummer en emailadres bij de penningmeester (penningmeester@historischplatformgouda.nl) met een CC naar de secretaris (info@historischplatformgouda.nl). Wilt u tegelijkertijd ook de cursuskosten van € 60,00 overmaken op NL57INGB0004596503 Stichting HPG, o.v.v. Erasmus en uw aanmeldnaam a.u.b.?

Bij aanvang van de cursus ontvangt u het boekje van Nico Habermehl, Sporen van Erasmus in Gouda en omgeving. Incl. een kopje koffie/ thee in de pauze. (Boekje inbegrepen in de cursusprijs)

 

Het aantal plaatsen is beperkt door de gereserveerde zaal en de aanmeldingen zullen worden verwerkt op basis van de ontvangen betalingen.

www. historischplatformgouda.nl        www.erasmusgouda.nl

Locatie
Cinema Gouda
Kosten toelichting
€ 60,00 incl. boekje 'Sporen van Erasmus' van Nico Habermehl. Incl. kopje koffie/ thee
Doelgroep
Alle volwassenen
start / einde
Gestart op za 10 september 2016. Beëindigd za 1 oktober 2016
Deel dit: