Activiteit

Puberbeurs en theatervoorstelling Like Me

donderdag 18 april 2024 , 19:00 - 21:30 uur
Illustration

Tijdens de theatervoorstelling Like Me krijg je op een verrassende, humoristische en inspirerende manier informatie over social media, weerbaarheid en pesten. En hoe je als ouder daar het gesprek met je puber over kunt voeren. Ook is er een informatiemarkt over allerlei onderwerpen die met jongeren te maken hebben.

Voor wie
Ouders en opvoeders van kinderen in groep 7/8 en klas 1/2 en professionals

Inhoud
Pubers worden zelfstandig en hebben een duidelijke mening. Maar pubers zijn ook op zoek naar zichzelf. Voor veel ouders is het opvoeden van een puber een uitdaging zijn. De informatiebeurs over pubers en weerbaarheid op internet en in levende lijve geeft je nieuwe informatie en inspiratie.

Op de informatiemarkt vind je onder andere Centrum voor Jeugd en Gezin, Brede School, SPORT.GOUDA, Sociaal Team, Gro-up jongerenwerk en politie die werkzaam zijn in de wijk Westergouwe.

Theatervoorstelling Like me

  • Hoe praat je als ouder met je kind over pesten?
  • Wanneer grijp je als ouder in en wanneer niet?
  • En welke vragen aan je kind nodigen uit tot een open gesprek?

De theatervoorstelling Like Me is indringend en informatief. De voorstelling geeft je inzicht in de belevingswereld van je puber en hun strijd om erbij te horen. De invloed van social media op pestgedrag neemt een centrale plek in tijdens deze avond. Theatergroep PlayBack begeleidt je in het voeren van een open gesprek met je kind. En je leert hoe je je puber weerbaarder en sociaal vaardiger kunnen maken, zowel op internet als in het echt.

Locatie
KC de Ontdekkingsreizigers
Burgemeester van Dijkesingel 51
2809 RB Gouda
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Omschrijving doelgroep 
Ouders en opvoeders van kinderen in groep 7/8 en klas 1/2 en professionals
Thema
pubers
Deel dit: