Activiteit

Behoefteonderzoek mantelzorgers algemeen

donderdag 18 april 2024 , 19:15 - 22:00 uur
Illustration

Beste mantelzorger,  

Binnen de gemeente Gouda kunnen mantelzorgers op verschillende manieren ondersteuning krijgen. De gemeente wil graag weten wat mantelzorgers vinden van deze ondersteuning en wat zij kan doen om het mantelzorgers makkelijker te maken. Daarom heeft de gemeente aan Mantelzorgcentraal gevraagd om met mantelzorgers in gesprek te gaan over hun wensen en behoeften. Dit doen we in de vorm van groepsgesprekken van 8 tot 10 mantelzorgers onder begeleiding van twee ervaren, onafhankelijke gespreksleiders. Praat je mee? 

Bijeenkomst: mantelzorgers algemeen 

Donderdagavond 18 april om 19.15 uur (inloop 19.00 uur) 

Het onderzoek, dat tot 21.45 uur duurt, wordt gevolgd door een informele bijeenkomst met hapjes en drankjes. 

Wil je bijdragen aan dit kleinschalig onderzoek? Stuur dan een e-mail voorzien van naam, telefoonnummer en de bijeenkomst waaraan je wil deelnemen (mantelzorg algemeen) naar gouda@mantelzorgcentraal.nl of bel met Karin de Jong, Coördinator Mantelzorg bij Mantelzorgcentraal op het nummer 088-0234225. 

Aanmelden is nodig i.v.m. een beperkt aantal plaatsen. Bij aanmelding ontvang je de exacte locatie waar het onderzoek plaatsvindt. Alleen met een bevestigingsmail kun je deelnemen. Ook voor vragen kun je contact opnemen. Voor meer informatie over mantelzorg: www.mantelzorgcentraal.nl 

Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Omschrijving doelgroep 
mantelzorgers in het algemeen.
Thema
Maatschappelijke ondersteuningMigratieouders van zorgkinderen
Documenten
Deel dit: