Activiteit

Open Huis en expositie GouwePalet tijdens Hofstedendagen

zaterdag 25 mei 2024 , 10:00 - 17:00 uur
Illustration

Teken- en schilderatelier Het Gouwe Palet houdt open huis op zaterdag 25 mei! Iedereen is van 10.00 tot 17.00 uur van harte welkom in ons atelier waar een expositie van werk van onze leden te zien is. Bezoekers kunnen kennis maken met de mogelijkheden als lid of cursist en kunnen onze leden aan het werk zien. Bij mooi weer schilderen wij buiten!  Al meer dan 30 jaar wordt het iconenschilderen bij GouwePalet beoefent, een bijzondere schildertechniek die ook op deze dag te zien is. 

Kom ook naar onze kraam op de meimarkt bij Basisschool De Ridderslag. Hier is een mooie selectie van betaalbare schilderijen en kunstkaarten te zien en te koop. Naast onze kraam kunnen kinderen meedoen aan een leuke schilderactiviteit: zwerfstenen beschilderen.

Ben je enthousiast geworden tijdens je bezoek aan ons atelier en wil je meer schilderplezier ervaren, geef je dan op voor een gratis kennismakingochtend of -middag. Aspirantleden kunnen de 1e maand gratis op proef tijdens ledendagen  komen tekenen en schilderen (3 dagen en een avond open). Daarnaast kun je terecht voor verschillende cursussen bij een van onze drie docenten. 

Adres: Het GouwePalet, Omlooppad 2A

Locatie
Tevens op de meimarkt, schoolplein van BS De Ridderslag.
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: