Activiteit

DERDE LANDELIJKE ‘week van de stenen winkel’

ma 13 mei 2024 - zo 19 mei 2024 , 10:00 - 17:00 uur
Illustration

In de week van 13 tot en met 19 mei 2024 vindt de derde landelijke ‘Week van de Stenen Winkel’ plaats. Een initiatief om de lokale stenen winkel in het zonnetje te zetten en aandacht te creëren voor de waarde van deze winkels bij de consument. Ook lokale ondernemer Galerie - Edelsmederij Jackie’s van Jackie Hurkmans doet mee.

Lokale winkels organiseren in de ‘Week van de Stenen Winkel’ allerlei feestelijke activiteiten op de winkelvloer om de kracht van stenen winkels te vieren, samen met hun klanten.

Galerie Jackie's is een van de winkels die deelneemt aan dit initiatief. In 2018 werd de winkel van Jackie geopend in Gouda en vijf jaar later is de winkel niet meer weg te denken uit de binnenstad van Gouda.

“De reden dat we deelnemen aan de ‘Week van de Stenen Winkel’ is duidelijk, bij iedere stenen winkel draait het om persoonlijke aandacht voor de klant en dat willen we nog maar eens benadrukken ”, vertelt eigenaar Jackie. “We kijken ernaar uit om samen met iedereen in Gouda de kracht van onze lokale stenen winkels te vieren en nog eens te onderstrepen waarom deze winkels een plekje verdienen in ons mooie centrum.”

Tijdens ‘Week van de Stenen Winkel’ vinden er ook in Galerie Jackie's bijzondere activiteiten plaats. Zo kun je bijvoorbeeld op dinsdag gratis een sieraad laten reinigen, op donderdag geeft zij een demonstratie sieraad omsmelten en op zaterdag kun je kennis maken met de workshop “maak je eigen sieraad”.

Bekijk de lijst van ondernemers in Gouda die ook meedoen met de 'week van de stenen winkel'

Thema
Lokaal winkelen
start / einde
Gestart op ma 13 mei 2024. Beëindigd zo 19 mei 2024
Deel dit: