Aanbod

Muziek voor Ukkies in Gouda

Wil je jouw kind aan muziek laten doen, maar is hij/zij nog een beetje te jong? Dan is Muziek Ukkies iets voor jullie! Muziek voor Ukkies is een cursus die Jorinde van den Thillart speciaal voor de kleintjes heeft ontwikkeld. In deze lessen komen diverse bekende – maar ook onbekende – Nederlandse liedjes aan bod , er worden spelletjes gedaan en de kinderen maken kennis met verschillende kleine instrumentjes. Denk hierbij aan xylofoons, sambaballen, ratels, tamboerijnen etc. De docente speelt stukjes op de viool en de kinderen mogen zelf piano spelen.

Er zijn drie categorieën: babies van 4 maanden tot en met 16 maanden, dreumesen van 16 maanden tot en met 2,5 jaar en peuters van 2,5 jaar tot 4 jaar. Iedere cursus is speciaal ontwikkeld voor de desbetreffende doelgroep. Voor elk kind dus wat wils! Uiteraard kan er gekeken worden in welke groep jouw kind het beste past, sommige kindjes lopen namelijk wat voor, anderen wat achter, dat is bij ons allemaal geen enkel probleem.

Er wordt spelenderwijs gewerkt aan gevoel voor muziek, expressie en bewegen. Muziek voor Ukkies is voor je kind een waardevol begin van een leven vol muziek. Het is bewezen dat het stimuleren van muzikaliteit op jonge leeftijd een positieve invloed heeft op de ontwikkeling van het kind, zoals de motoriek, de taal en de verstandelijke en sociale ontwikkeling.

(Mocht u hier meer onderzoeken over willen lezen: Jorinde heeft tijdens haar Master of Music studie aan de Guildhall School of Music & Drama te Londen onderzoek gedaan naar de ontwikkeling in het kind en het effect van klassieke muziek. Het resultaat was verbluffend: actieve deelname aan muzikale activiteiten kan het IQ met 7.5 punt verhogen! Mail naar Jorinde voor het hele onderzoek.)

Naast het muzikale aspect, is het sociale aspect ook erg belangrijk, de kindjes kunnen samen spelen en samen delen. U heeft een heerlijk uurtje in de week met uw (klein) kind: daar waar onze samenleving tegenwoordig vrij hectisch is, is quality time erg belangrijk. De lessen van ConAnima Music Academy bieden u en uw kind dat uurtje samen. Daarnaast is het voor de (groot)ouders ook erg gezellig en een fantastische manier om nieuwe mensen te leren kennen.

Voor ouders die de cursus met meerdere kinderen willen volgen is er een korting. Vraag er naar via

jorinde@conanimamusicacademy.nl

locatie 
ConAnima Music Academy
leeftijd 
vanaf 0 t/m 4 jaar
Illustration
 
Illustration
 
Geplaatst op 22 juni 2017, 10:15 uur
Deel dit: