Aangeboden dienst

Rebalancing & Shiatsu

Rebalancing iets voor jou?

Ik ben 3de jaar student aan de school voor Lichaamswerk en Bewust zijn. Daarnaast volg ik de 4 jarige opleiding tot Shiatsu therapeut. Ik heb ontdekt dat het lichaam een waardevolle ingang is voor onderzoek naar jezelf.

Bij rebalancing gebruiken we het lichaam als ingang om te onderzoeken wie je bent, wat je voelt, wat je wilt en wat je nodig hebt.

Bij elke gebeurtenis in je leven doet je lichaam mee. Niet of gedeeltelijk doorvoelde ervaringen en de daaraan gekoppelde overtuigingen slaan zich op in je lichaam in de vorm van spanning, kramp of juist afwezigheid en een oppervlakkige adem. Dit kan ertoe leiden dat je steeds minder in contact bent met je lichaam en meer en meer leeft vanuit je hoofd. Ook in de maatschappij waarin wij leven krijgt het denken de overhand waardoor lichaamsbewustzijn en contact met je gevoel een hele uitdaging kan zijn.

Wil je...

Uit je hoofd, meer gaan voelen, spanning loslaten, innerlijke rust, vrijheid, levensenergie. Dan is rebalancing misschien iets voor jou.

Ik bied je de mogelijkheid om Rebalancing & Shiatsu te ervaren.

Een sessie van 90 minuten met zelfonderzoek en lichaamswerk.  Ik vraag voor een sessie 70 euro als vergoeding voor mijn opleiding. De sessies worden gegeven in het oude GSG schoolgebouw. Lid van GezondGouds? Dan kun je een super korting krijgen als je je via hun website opgeeft. Namelijk 2 sessies voor 99 euro!

Een sessie laat je meer focus  in je dagelijks leven ervaren. Je komt  (meer) in verbinding met jezelf, waardoor je bijvoorbeeld makkelijker keuzes maakt, beter je grenzen aan kunt geven of minder blijft ‘hangen’ in zaken waar je geen invloed op uit kunt oefenen.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken:

Ik kan zowel overdag als ‘s avond afspreken en ben bereikbaar via mobiel 06-28840359 of mail pietjan.hollemans@planet.nl

 “Rebalancing is een ontdekkingsreis. Een reis via aanraking naar meer bewustzijn, naar zelfacceptatie, naar wie je werkelijk bent”.