Aangeboden dienst

Massage

locatie: De Verdieping

Je lichaam slaat meer op dan je beseft. Iedere dag verwerk je miljoenen prikkels. Als dat niet allemaal lukt, kunnen prikkels zich vastzetten in je hoofd en je lichaam.

Behalve geestelijke inspanning, lever je dagelijks ook veel fysieke inspanning. Je moet zo veel, wilt zo veel, doet zo veel. Je lichaam moet dat maar allemaal aankunnen. Dat vergt behalve veel van je hoofd, ook veel van de rest van je lichaam.

Als je goed naar je lichaam luistert, weet je wanneer het rust en ontlading nodig heeft. Een massage laat je spieren en pezen ontspannen, en je hoofd tot rust komen. Het brengt je weer in verbinding met je lichaam.

Ik zie ieder massage als een unieke uitwisseling van energie. Ik werk met verschillende massagevormen en -technieken die elkaar aanvullen. Afwisselend zacht of stevig, en met korte ritmische bewegingen of lange vloeiende strijkingen.

Je kunt bij "in verbinding" terecht voor een klassieke intuïtieve ontspanningsmassage, een lomi lomi massage en een stoelmassage.

Omdat ik je graag kennis wil laten maken met mijn massage geef ik je 20% korting op de eerste massage.

Wil je in verbinding met mij en daarmee met jezelf komen dan nodig ik je van harte uit om mijn website te bekijken en om een afspraak met mij te maken.

Foto