Aanbod

Coaching-Stembevrijding

We zijn snel geneigd om af te stemmen op onze omgeving, op anderen. Stembevrijding is een geweldige manier om te ontdekken hoe je je kunt verbinden met jezelf, met je eigen kracht. Stembevrijding gaat over een verlangen om volledig ‘Ik' te kunnen zeggen, om ruimte in te nemen en om gehoord te worden. Stembevrijding gaat niet zozeer om het bevrijden van je stem maar over het bevrijden van bevangenheid.

Wat je in het zingen tegenkomt staat natuurlijk niet los van wat er zich verder in je leven afspeelt. Coaching-Stembevrijding is een krachtige en natuurlijke manier om te werken aan jouw persoonlijke groei. Een individueel traject vergroot je zelfkennis. Vervolgens kun je kijken naar wat je zou willen veranderen. Want veranderen gaat immers altijd tegen de achtergrond van het bestaande. Wat zou je willen, waar verlang je naar, wat wil je loslaten, waar heb je moed voor nodig? Als stembevrijder coach ik je daarbij en begeleid je bij het zingen met piano.

Ik werk met een strippenkaart met een doorgaande lijn. Thema’s die aan bod komen zijn aanvaarden, verlangen, hopen, vertrouwen, loslaten, liefhebben en willen.  Dit doen we aan de hand van de Latifa. Het wordt de weg van de zeven verfijningen genoemd en ook wel een bewustzijnsweg. Lees meer over de Latifa. Verder werken we aan adembewustzijn.

Bij een strippenkaart bepaal je zelf wanneer je komt. We spreken de sessies per keer af en dat kan indien gewenst ook variëren van dag en tijdstip. Vooruit plannen in een vaste cyclus kan natuurlijk ook. Natuurlijk is het ook mogelijk om één keer te komen zingen. Meer weten? Een keer uitproberen? Neem vrijblijvend contact op per mail of telefoon. In onderling overleg worden de lessen afgesproken. Neem contact op voor de mogelijkheden, de lessen zijn in Cultuurhuis Gouda.

locatie Cultuurhuis Garenspinnerij
Illustration
 
Geplaatst op 22 augustus 2018, 14:42 uur
Deel dit: