Aangeboden dienst

Inspirerende celloles in Gouda

leeftijd: vanaf 5 jaar

Celloles bij ConAnima Music Academy in Gouda wordt verzorgd door Sebastiaan van den Bergh. Hij speelt in orkesten, speelt kamermuziek en geeft les. Door zijn brede scholing kan hij aan iedereen lesgeven, van jong tot oud. Je mag bij Sebastiaan beginnen met cellospelen als je 5 jaar oud bent. Die leeftijd ruimschoots gepasseerd? Geen enkel probleem, want ook volwassenen zijn meer dan welkom.

Met zijn cellolessen wil Sebastiaan jong en oud kennis laten maken met de mooie, diepe klanken van de cello. Ook het plezier van samen musiceren krijgt een belangrijke positie in de lessen. Het doel is om elke leerling les te geven op de manier die het beste bij hem of haar past. Iedereen leert anders en zo kan de leerling het meeste uit zichzelf halen. Tevens ziet Sebastiaan de lessen als een bijdrage aan de algemene ontwikkeling; het bespelen van een muziekinstrument daagt leerlingen uit om de oren open te zetten, geduld te hebben, discipline te ontwikkelen. Maar bovenal komt de leerling in aanraking met het heerlijke gevoel dat muziek maken teweegbrengt!

Celloles in Gouda is beschikbaar voor volwassenen, pubers, kinderen, maar ook voor peuters en kleuters. Voor de laatste doelgroep is de optie van 20 minuten les per week beschikbaar. In deze les zitten de ouders erbij, zodat ze hun kind thuis optimaal kunnen begeleiden en precies weten wat er in de les is besproken. Daarnaast is het heel fijn om thuis regelmatig 10 minuten alleen met je kind een instrument te oefenen. 

Een jaar celloles bevat naast je individuele lessen tevens 2 workshops (er wordt onderscheid gemaakt tussen een workshop voor volwassenen en een workshop voor kinderen) en 2 voorspeelconcerten in De Veste. Daar speel je voor een groot publiek en kan je laten horen wat je hebt geleerd. Ook zorgen we ervoor dat er veel samengespeeld kan worden, zo zijn er duo- en ensemblelessen mogelijk. Als je een tijdje les hebt, heb je ook orkestles op projectbasis. Kortom: celloles bij ConAnima Music Academy Gouda betekent een veelzijdig aanbod, zodat je je zo breed mogelijk kan ontwikkelen.

Je kan je opgeven voor een proefles via info@conanimamusicacademy.nl. Ook kan ConAnima je helpen bij het huren van een cello.

Foto