Aangeboden dienst

Een ontspannende klankschalenmassage

door: Marjoke van Rooijen Coaching en Klankbehandelaar
leeftijd: vanaf 7 jaar

Wanneer neem je nog eens even de tijd om gewoon niets te doen en alleen maar te ontspannen? En dan bedoel ik niet dat je terwijl aan je boodschappenlijst denkt of de agendapunten van het eerstvolgende overleg op het werk. Tijdens een klankschalenmassage ervaar je weer die hele diepe ontspanning waarbij je je gedachten even helemaal stop mag zetten en alleen maar hoeft te genieten. Je bent helemaal in het Hier en Nu. 

Terwijl je gekleed op de zachte onderlaag ligt, worden de schalen tegen de voetzolen gezet, op jouw lijf of in je handen. Ze worden beurtelings aangeslagen en je voelt je gedragen door het geluid en door de trillingen. Vooral de trillingen geven een subtiele massage aan je hele lichaam. Jouw lichaam resoneert mee en dit geeft de diepe ontspanning. Je hoeft ook even helemaal niets; alleen maar te ervaren hoe fijn dit is.

Vooral bij een burn-out, slaapproblemen of spanningsklachten kan een klankschalenmassage helpen om weer tot rust te komen. Bij kinderen kan een klankschalenmassage helpen om de drukte in het hoofd en tot rust te brengen. Omdat er bij kinderen sneller effect is, duurt de massage ook iets korter en hanteer ik een lager tarief.

De klankschalenmassage duurt in totaal ongeveer 90 minuten inclusief een korte intake en een kop thee tegen het eind. 

Bijdrage voor een klankschalenmassage:

  • volwassene: € 55,-.
  • kind tot 14 jr: € 25,-.

 

Je kunt een klankschalenmassage ook weggeven in de vorm van een mooie kadobon in een envelop.

Bij een vroege zwangerschap raad ik een klankschalenmassage af. Dan is een klankreis of een klankmeditatie ook erg ontspannend.