Aanbod

Schrijfcursussen in Gouda

Kunst/cultuur/creatief

Als gepubliceerd schrijver (bij Prometheus, de uitgeverij van o.a. Griet op de Beeck en Simione van der Vlugt) weet ik als geen ander wat er komt kijken bij het schrijven van een verhaal of boek. Ik vind het leuk om jou op weg te helpen met mijn (jarenlang opgebouwde) kennis en ervaring. 

Cursus Levensverhalen schrijven

Tijdens vier sessies leer je welke -soms lastige- keuzes je moet maken als je een levensverhaal schrijft: schrijf je je verhaal anoniem of onder je eigen naam en waarom? Moet je rekening houden met je omgeving? Wat doe je als niet alle feiten voorhanden zijn? Ook gaan we in op de schrijftechnieken die je verhaal optillen van een 'dagboek' tot een lezenswaardige biografie of roman. Alle aspecten van het schrijven van een waargebeurd verhaal komen aan bod, zodat jij na deze cursus aan de slag kunt om je boek/verhaal daadwerkelijk te gaan schrijven. 

Basiscursus creatief schrijven

Tijdens deze cursus, die vier dagdelen omvat, leer je hoe je jezelf over de schrijfdrempel trekt en hoe je je boek-in-wording in de steigers zet. Ook ontdek je hoe je een aansprekend verhaal op papier krijgt, waarbij de lezer wordt uitgenodigd om door te lezen. Je leert hoe je spanning in een verhaal brengt en hoe je levensechte personages creëert. En na de workshop 'stijl' herken je de meest voorkomende stijlfouten onmiddellijk. Na afloop van de cursus heb je een stevige basis om je boek/verhaal daadwerkelijk te gaan schrijven of je reeds geschreven boek/verhaal meer verdieping te geven.

Meer weten? www.marlenvisser.nl

 

leeftijd vanaf 18 jaar
Illustration
 
Geplaatst op 16 maart 2021, 18:29 uur
Deel dit: