Aanbod

Ouder-Kind-Djembé

Muziekles, Muziek/zang
Illustration

Ouder-Kind-Djembé

Een leuke activiteit, die je samen met je kind kunt doen? Waar je lekker actief bezig bent, en allebei blij van thuis komt? Zoek niet verder! Kom ouder-kind-drummen bij Natuurlijk Ritme!  😊 

In 5 weken leer je samen met andere ouder-kind-duo’s de basis van het djembé spelen. Voor jou als ouder werkt het drummen activerend èn ontspannend tegelijk. En dat wil je in je weekend! 

Voor je kind is drummen op de djembé goed voor de motorische ontwikkeling èn voor de focus en concentratie. “Mindfull drumming”, that’s what it’s all about!"

Wat ga je leren?
Basistechniek djembé en eenvoudige beginnersritmes. Je zult merken, dat je al snel “een liedje” kunt trommelen. De djembé staat bekend als een toegankelijk instrument voor beginners. Heb je al een beetje ritmegevoel, dan komt dat natuurlijk handig van pas!

Wie is de docent?
Rob de Keizer de Ritme-Coach is een ervaren djembé-docent, die je leert om swingende ritmes èn warme klanken uit dit mooie slaginstrument te halen. Ook helpt hij mensen en organisaties bij het terugvinden van hun natuurlijk ritme. En dat toe te passen in hun leven en in werkprocessen.
 

leeftijd 
vanaf 7 jaar
Illustration
 
Geplaatst op 27 december 2023, 17:05 uur
Deel dit: